Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Helovino proga „Ryanair“ skelbia skrydžių išpardavimą – bilietai iki 10 eurų

Pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ penktadienį Helovino proga skelbia bilietų išpardavimą – lėktuvo bilietų kainos nesiekia ir 10 eurų, rašoma spaudai išplatintame pranešime. Tiesa, Lietuvos Užsienio reikalų ministerija primena, nuo nebūtinų kelionių susilaikyti.
Skrydžiai
Skrydžiai / 123rf.com nuotr.

„Ryanair“ pristato įspūdingą Helovino pasiūlymą – 50 000 skrydžių vietų – iki 9,99 euro, nurodoma pranešime.

„Palepinkite save žiemos pertraukėle, kurios nusipelnėte, šeimos ar draugų atostogomis arba aplankykite seniai matytus draugus ar šeimos narius.

Klientai šiomis siaubingai geromis kainomis gali pasinaudoti iki spalio 31 dienos vidurnakčio apsilankę ir įsigiję bilietus mūsų svetainėje. Šios kainos galioja gruodžio ir sausio mėnesių kelionėms“, – praneša bendrovė.

Tačiau pigių skrydžių apsilankius svetainėje galima rasti ir lapkričio mėnesiui.

Apie taikomas nuolaidas kelionėms penktadienį pranešė ir „Wizz Air“, bendrovė skelbia biletus išparduodanti su 50 proc. nuolaida.

Nuo nebūtinų kelionių rekomenduoja susilaikyti

Tačiau Lietuvos užsienio reikalų ministerija nuo nebūtinų kelionių skatina verčiau susilaikyti, šalyje vis dar galiojant ekstremaliajai padėčiai, o pasaulyje ir toliau siaučiant jau antrajai koronaviruso pandemijos bangai.

Prieš vykstant į užsienio šalį URM primena, kad reikia konsulinėse įstaigose išsiaiškinti, kokias taisykles taiko būtent ta valstybė. Informacija skelbiama ir Užsienio reikalų ministerijos puslapyje http://keliauk.urm.lt/

15min primena, kad Didžioji Britanija nuo sekmadienio įveda saviizoliaciją keliautojams iš Lietuvos.

Nuo penktadienio Lietuvoje pradėtas taikyti pagal šviesoforo principą sudarytas paveiktų šalių sąrašas.

Vykstantiems į Lietuvą iš raudonosios ir pilkosios zonų pasitelkiamos įvairios iki šiol naudotos priemonės – skiriama izoliacija arba prašoma turėti atliktą koronaviruso (COVID-19) testą.

Testą galima arba atlikti dar esant kitoje šalyje, likus ne daugiau nei 48 val. iki atvykimo į Lietuvą, arba jį pasidaryti jau Lietuvoje, o rezultatų laukti saviizoliacijoje. Reikia pabrėžti, kad net ir turint neigiamą COVID-19 testo atsakymą, rekomenduojama laikytis tik režimo darbas-namai, vengti viešų vietų, kur yra žmonių.

Grįžus iš koronaviruso paveiktų valstybių taikoma 14 dienų saviizoliacija, tačiau įsigaliojus naujoms saviizoliacijos taisyklėms net ir atvykstantiems iš raudonosios ar pilkosios zonos valstybių, taikoma nemažai išimčių. Daugiau apie tai skaitykite čia.

SAM iliustr./Atvykus iš užsienio taikomos izoliacijos išimtys
SAM iliustr./Atvykus iš užsienio taikomos izoliacijos išimtys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius