Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Informacija norintiems keisti skrydžių planus dėl koronaviruso

Pasitvirtinus koronaviruso atvejams Europoje, kai kurios aviakompanijos imasi papildomų prevencinių priemonių, o kai kurios keliautojams leidžia keisti numatytų skrydžių planus. „Estravel“ kelionių ekspertai glaudžiai bendradarbiauja ne tik su daugeliu aviakompanijų bet ir kelionių organizatoriais, tad su koronavirusu susijusią informaciją gauname tik iš patikimų šaltinių. 
Oro uoste
Oro uoste / 123rf.com nuotr.

Šiame įraše – aviakompanijų pateiktos sąlygos ir svarbi informacija norintiems dėl koronaviruso pavojaus pakeisti savo skrydžių planus.

Kelionių organizatorius „Novaturas“

Kovo 3 d. kelionių organizatorius „Novaturas“ paskelbė keleiviams dar lankstesnes poilsinių kelionių lėktuvu įsigijimo sąlygas. Keliautojas, įsigijęs „Novaturo“ poilsinę kelionę lėktuvu, turi galimybę už papildomą mokestį iki kelionės pradžios likus ne mažiau kaip 14 dienų pakeisti kelionės datą, trukmę, viešbutį, kambario tipą, kelionės kryptį ir/ar sezoną. Šios lengvatos galioja visiems kovo–balandžio mėn. išvykimams. Šios sąlygos negalioja egzotinėms ir slidinėjimo kelionėms.

Kelionių organizatorius „Novaturas“ vasario 28 d. paskelbė, kad atsižvelgdami į VVTAT pakeitimus visi klientai 2020-02-28–2020-03-31 laikotarpiu atostogas susiplanavę Kosta Adechės kurorte, savo keliones gali pasikeisti į bet kurią kitą „Novaturo“ kelionę arba susigrąžinti pinigus. Keliautojai keisti gali tiek kelionės kryptį, tiek ir laikotarpį.

Taip pat kelionių organizatorius „Novaturas“, atsižvelgdamas į URM rekomendacijas, laikinai stabdo visus 2020-02-29–2020-03-21 laikotarpiu suplanuotus skrydžius iš Vilniaus oro uosto į Bergamą. 2020-02-29 bus vykdomas skrydis Vilnius–Bergamas–Vilnius, siekiant pargabenti šiuo metų slidinėjimo kurortuose atostogaujančius klientus. Klientai, kurie šiuo laikotarpiu buvo susiplanavę savo slidinėjimo kelionę, gali ją pasikeisti į bet kurią kitą „Novaturo“ kelionę arba susigrąžinti pinigus.

Kelionių organizatorius „Tez Tour“

Kelionių organizatorius „Tez Tour“ vasario 28 d. paskelbė, kad skrydžiai į Veroną, kurie buvo numatomi vasario 29 d. ir kovo 7 d., yra atšaukiami, vadovaujantis URM rekomendacijomis. Keliautojai, esantys Italijos slidinėjimo kurortuose, vasario 29 d. bus parskraidinti iš Veronos oro uosto pagal numatytą grafiką. Kelionių organizatorius taip pat organizuoja skrydžius į Austriją, tačiau apie tai, ar skrydžiai bus atšaukti, informacijos kol kas nepateikiama.

„airBaltic“ aviakompanija

„airBaltic“ aviakompanija keleiviams, skrendantiems į Milaną (MXP) ir Veroną (VRN), dėl koronaviruso pavojaus leidžia pakeisti kelionės datą nemokamai. Nemokamas skrydžio datos keitimas galioja skrydžiams nuo vasario 27 d. iki kovo 10 d. Kelionė į šias kryptis gali būti keičiama į ne vėlesnę datą nei balandžio 10 d.

„Wizzair“ aviakompanija

Pigių skrydžių aviakompanija „Wizzair“ paskelbė, kad mažina skrydžių į Italiją skaičių kovo 11 d. – balandžio 2 d. laikotarpiu.

„Ryanair“ aviakompanija

„Ryanair“ aviakompanija kovo 2 d. pranešė, kad kovo 17 d. – balandžio 8 d. ketvirtadaliu mažina skrydžių į Italiją skaičių.

„United Airlines“ aviakompanija

„United Airlines“ aviakompanija paskelbė, kad lėktuvo bilietams, kurie buvo pirkti nuo kovo 3 d., norint pakeisti skrydžio datą, nebus taikomi jokie papildomi mokesčiai.

„Ukraine International Airlines“ aviakompanija

„Ukraine International Airlines“ aviakompanija pranešė, kad keleiviams, kurie turi skrydžių bilietus į Milaną ir Veneciją kovo ir balandžio mėn. datoms, yra leidžiama keisti skrydžių datą. Jeigu šios aviakompanijos lėktuvo bilietus užsakinėjote „Estravel“ ir pageidaujate pakeisti skrydžių datas, mielai kreipkitės į „Estravel“ kelionių konsultantus.

„Lufthansa Group“ aviakompanijų grupė

„Lufthansa Group“, valdanti „Swiss International Airlines“, „Austrian Airlines“, „Brussels Airlines“ ir „Air Dolomiti“ aviakompanijas, paskelbė, kad keleiviams, turintiems skrydžių bilietus į Šiaurės Italiją (Milanas, Bolonija, Turinas, Venecija, Triestas, Genuja), leidžiama keistis skrydžių datas. Jei minėtų aviakompanijų skrydžių bilietus užsakinėjote „Estravel“ ir pageidaujate pakeisti skrydžių datas kelionėms iki kovo 9 d., kreipkitės į „Estravel“ kelionių konsultantus.

„Turkish Airlines“ aviakompanija

„Turkish Airlines“ aviakompanija skrydžius į Italiją, kurie turėjo vykti vasario 26–kovo 31 dienomis, keleiviams leidžia keisti šių skrydžių datas iki kovo 31 d. Kelionė į šias kryptis gali būti keičiama į ne vėlesnę datą nei gegužės 31 d.

„Finnair“ aviakompanija

„Finnair“ aviakompanija keleiviams, turintiems skrydžių bilietus į Šiaurės Italiją (Milaną) nuo vasario 26 d. iki kovo 4 d., leidžia keisti skrydžių datas. Kelionė į šias kryptis gali būti keičiama į ne vėlesnę datą nei gegužės 31 d.

„British Airways“ aviakompanija

„British Airways“ aviakompanija keleiviams iki kovo 2 d. leidžia keisti skrydžių datas, turintiems skrydžių bilietus į šias kryptis Šiaurės Italijoje: Milaną, Turiną, Boloniją, Venecjią, Bergamą, Veroną. Kelionės data gali būti keičiama į ne vėlesnę datą nei kovo 31 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius