Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Keisčiausi privataus lėktuvo keleivių pageidavimai

Privati aviacijos kompanija „NetJets“ atskleidė, kokių keisčiausių ir nuostabiausių privataus orlaivio klientų pageidavimų yra sulaukę. Kaip skelbia portalas independent.co.uk, dažniausiai sulaukiama prašymų susijusių su augintiniais, juk šuo – geriausias žmogaus draugas.
Lėktuvo salone
Lėktuvo salone / 123rf.com nuotr.

Štai vienas keleivis, skrisdamas iš Europos į Ameriką su savo pūkuotu draugu, paprašė piloto nusileisti anksčiau, nepasiekus galutinio kelionės tikslo, kad jo augintinis galėtų įkvėpti gryno oro ir šiek tiek pasivaikščioti. Pilotas įvykdė jo pageidavimą ir po trumpo sustojimo vyras su savo šunimi tęsė kelionę iki galutinio taško.

Kitas keliauninkas užsisakė maisto skrydžiui, meniu buvo gurmaniški sumuštiniai, švieži vaisiai ir daržovės, tačiau jis pats nenurijo nė kąsnio. Visi užkandžiai buvo išdėlioti specialiai jo papūgai.

Dar vienas privačiu lėktuvu skridęs keleivis panoro, kad būtų skraidinama kiaulė – į ir iš mugės.

Tačiau ne tik gyvūnų ir gyvulių mėgėjai skraido privačiais lėktuvais. Vienam keleiviui taip patiko sausainiai orlaivyje, kad oro linijų jis paprašė jų dėžėmis pristatyti jam į namus, kai sužinojo, kad paties šalyje tokių neras.

Vienas klientas paprašė dviejų „Bombardier Global 6000s“ orlaivių, kad galėtų savo daiktus perskraidinti iš vienos šalies į kitą.

Būta ir tokių, kurie orlaivio įgulos paprašė atsisiųsti „Netflix“ viso sezono „The Crown“ („Karūna“ – liet.) įrašus, kad nenuobodžiautų ilgame skrydyje.

Kartą į Disneilendą Orlande keliavo 36 suaugusieji ir vaikai. Kelionei prireikė devynių oro linijų komandų ir keturių skirtingų orlaivių, kurie turėjo nusileisti Orlande tuo pačiu metu. Kiekvieno orlaivio vidus buvo paverstas Disnėjaus pasauliu.

Keliauninkai turėjo ir kitokių prašymų, tarkime, pageidavo vaizdingo maršruto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius