Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo kitų metų kovo iš Vilniaus per Rygą bus galima skristi į Dubliną

Latvijos oro linijų kompanija „airBaltic“ praneša, kad nuo 2019 m. kovo 31 d. pradės vykdyti reguliarius skrydžius iš Rygos į Dubliną, Airiją. Lietuviai galės rinktis jungiamuosius skrydžius per Rygą. Skrydžiai vyks keturis kartus per savaitę, o bilietų kainos iš Vilniaus į Rygą prasidės nuo 45 eurų, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Airijos vėliava
Airijos vėliava / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Šis maršrutas jau daugelį metų yra itin paklausus. Mes džiaugiamės galėdami klientams pasiūlyti reguliarius skrydžius į Dubliną ir taip papildyti besiplečiantį savo skrydžių paketą.

Dabar mūsų keleiviai galės pasiekti Dubliną už labai patrauklią kainą: tiek ekonomine, tiek verslo klase. Skrendantys galės mėgautis itin patogia kelione su naujuoju Airbus A220-300 lėktuvu”, – sako „airBaltic” generalinis direktorius Martinas Gaussas.

Dublino oro uosto direktorius Vincentas Harisonas neslepia džiugesio dėl „airBaltic” grįžimo į šį oro uostą.

„Naujasis maršrutas iš Rygos dar labiau sustiprins santykius tarp Airijos ir Rygos. Tai puiki žinia keleiviams, tai jie suteiks daugiau pasirinkimo galimybių ir patogumo”, – teigia V.Harisonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius