Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 23 /18:43

Po žinių apie „Small Planet Airlines“ restruktūrizaciją kelionių organizatoriai ramina klientus

Antradienį pranešta, kad avialinijos „Small planet airlines“ pradeda restruktūrizacijos procesą Lietuvoje. Keleivius šios bendrovės lėktuvais skraidinantis kelionių organizatorius „Novaturas“ teigia, kad atostogautojams nėra dėl ko nerimauti – net jeigu iškiltų nesklandumų, keliautojus nuskraidintų kitos bendrovės.
„Small Planet“ atstovai aprodė įmonės lėktuvą
„Small Planet“ atstovai aprodė įmonės lėktuvą / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Small Planet Airlines“ (SPA) ėmėsi restruktūrizacijos Lietuvoje dėl iškilusių sunkumų Lenkijoje ir Vokietijoje, atskleidė bendrovės rinkodaros vadovas Simonas Bartkus.

Keleiviai dėl bendrovėje vykstančių pertvarkų nepatogumų nepatirs, tikina SPA. Kartu su kelionių organizatoriais žada tęsti veiklą pagal suplanuotus žiemos sezono skrydžių tvarkaraščius.

Kelionių organizatoriaus „Novaturo“ teigimu, bendrovės partnerio restruktūrizacija nedarys jokios įtakos suplanuotam kelionių grafikui.

Kelionių organizatorius „Tez Tour“ 15min taip pat patvirtino, kad visi sutartiniai įsipareigojimai turistams bus vykdomi.

„Organizuodami keliones bendradarbiaujame su keliomis skrydžių bendrovėmis, tad net iškilus sunkumams su vienu, visada dėl skrydžių galime kreiptis į kitą skrydžių operatorių. Keliones organizuojame jau beveik dvidešimt metų ir visada turime planą B, tad mūsų klientai gali ramiai laukti savo atostogų“, – pranešime spaudai cituojama „Novaturo“ rinkodaros ir viešųjų ryšių projektų vadovė Dovilė Zapkutė.

Kelionių organizatorius jau po žinių apie restruktūrizacijos planus Lenkijoje ir Vokietijoje pradėjo pokalbius su kitomis užsakomųjų skrydžių kompanijomis, kurių Baltijos šalyse yra ne viena.

Pasak „Novaturo“ rinkodaros ir viešųjų ryšių projektų vadovės, kelionių organizatorius Baltijos šalyse aviacijos veiklą yra diversifikavęs taip, kad esant poreikiui galima greitai pakeisti bet kurį oro vežėją kitu.

Per metus „Novaturas“ organizuoja virš 3400 skrydžių daugiau kaip 29 kryptimis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius