Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Ryanair“ gali vėl keisti rankinio bagažo tvarką

„Ryanair“ vadovas Michaelis O’Leary pripažino, kad oro linijoms gali tekti iš naujo peržiūrėti neseniai pakeistą rankinio bagažo tvarką, jeigu daug keleivių savo lagaminus vis dar atidavinės prie vartų, rašo „The Guardian“.
Įsigaliojo nauja rankinio „Ryanair“ bagažo gabenimo tvarka
Rankinio „Ryanair“ bagažo gabenimo tvarka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šių metų pradžioje Airijos oro linijos įvedė naujas griežtas taisykles, kokio dydžio bagažą galima pasiimti su savimi į lėktuvo saloną. Dabar jiems leidžiama įsinešti tik nedidelį krepšį, o didesnįjį reikia atiduoti prieš lipant į orlaivį. Jeigu pastarąjį nori pasiimti į saloną – reikia mokėti 5 eurus už pirmenybinį laipinimą. Daugiau galite skaityti čia.

„Ryanair“ bagažo taisyklių pakeitimai
„Ryanair“ bagažo taisyklių pakeitimai

„Ryanair“ teigimu, tai pagreitino sulaipinimą ir pagerino oro linijų punktualumą, tačiau ne viskas yra puiku. M.O'Leary pripažino, kad dėl to iškilo bagažo tvarkymo problemų, ypač – piko metu, pavyzdžiui, šventinėmis dienomis ar vasarą.

„Yra daug skrydžių, kurių metų mes 100 ar 120 lagaminų turime nemokamai paimti į bagažą. Jeigu tai tęsis, mums gali reikėti į šią tvarką pažiūrėti iš naujo“, – sakė jis.

Oro linijų vadovas taip pat teigė, kad skrydžių bilietų kainos šiemet turėtų išlikti nepakitusios, kadangi degalų įtaka joms pasireiškia maždaug per 12 mėnesių.

„Ryanair“ neseniai pakeitė ir registravimosi į skrydį tvarką. Vietoj anksčiau buvusių 4 dienų dabar užsiregistruoti galima tik likus 48 valandoms. Jeigu norima tai padaryti anksčiau, reikia rezervuoti vietą lėktuve, t.y. papildomai sumokėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius