Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Vilnių, Trakus ir Kernavę turistai viliojami naujais filmukais ir leidiniais

Keliauti po Lietuvą dviračiais ar vandens transportu nuo šiol bus paprasčiau – patogiausi maršrutai su rekomendacijomis, ką verta pamatyti Vilniaus, Trakų ir Kernavės apylinkėse, sudėti į keletą naujų leidinių. Visi jie nemokamai platinami turizmo informacijos centruose.
Kernavė lankytojams ruošia staigmeną - muziejų po atviru dangumi
Kernavė lankytojams ruošia staigmeną - muziejų po atviru dangumi / Dovilės Jablonskaitės nuotr.

Vilniaus, Trakų bei Kernavės turistines traukos vietoves lietuviai bei užsienio svečiai nuo šiol galės pažinti naudodamiesi naujais leidiniais: ,,Dviračių maršrutai. Vilnius. Trakai. Kernavė“, ,,Vandens maršrutai ir aktyvios pramogos. Vilnius. Trakai. Kernavė“ ir ,,Pažinkite senąsias Lietuvos sostines. Vilnius. Trakai. Kernavė“.

Informacija juose pateikiama lietuvių, anglų, rusų bei lenkų kalbomis.

Vandens ir dviračių turizmui skatinti skirtuose leidiniuose keliautojai ras esminę informaciją apie svarbiausius lankytinus objektus, maršruto trasos aprašymą bei žemėlapius su pažymėta maršruto trasa, lankytinais objektais ir turizmo paslaugomis.

Kultūrinio turizmo leidinyje ,,Pažinkite senąsias Lietuvos sostines. Vilnius. Trakai. Kernavė“, kuriame pristatoma 70 turizmo objektų, informacija pateikta net šešiomis kalbomis – viename leidinyje lietuvių, rusų ir lenkų kalbomis, kitame – anglų, prancūzų ir vokiečių kalbomis.

Visus šiuos leidinius galima nemokamai gauti Vilniaus ir Trakų turizmo informacijos centruose, taip pat Kernavės archeologinės vietovės muziejuje.

Vietos ir užsienio turistams skirti kelionės vadovai išleisti įgyvendinant dalinai ES lėšomis finansuojamą projektą ,,Naujų turizmo maršrutų sukūrimas Vilniaus, Trakų ir Kernavės turistinėse traukos vietovėse“.

Projekto metu buvo atrinkti svarbiausi lankytini objektai ir sukurti nauji turizmo maršrutai Vilniaus, Trakų bei Kernavės regione. Taip pat buvo sukurta mobilioji programėlė išmaniesiems telefonams ,,Tourism Routes. Vilnius. Trakai. Kernavė‘‘ ir filmukai, pristatantys maršrutus bei vandens pramogas istorinėse Lietuvos sostinėse.

VIDEO: Pažinkite senąsias Lietuvos sostines. Kultūrino turizmo takais
VIDEO: Pažinkite senąsias Lietuvos sostines. Kelionės dviračiais
VIDEO: Pažinkite senąsias Lietuvos sostines. Vandens pramogos
VIDEO: Pažinkite senąsias Lietuvos sostines. Aktyvios pramogos

Bendra projekto vertė – 472 672 Lt. Iš jų 85 proc. sudaro ES parama iš Europos regioninės plėtros fondo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius