Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Viešbučiai turi slaptus kambarius, į kuriuos gali patekti tik išrinktieji

Kai kurie kambariai viešbučiuose yra griežtai ne eilinių klientų akims – dauguma tikriausiai net neįsivaizduoja, kad ypatingai slapti kambariai, kurie niekur nereklamuojami, išvis egzistuoja.
„Retreat at Blue Lagoon Iceland“ nuotr.
„Retreat at Blue Lagoon Iceland“ nuotr.

Tokie niekur neskelbiami kambariai yra skirti ypatingai svarbiems – turtingiems arba įžymiems – svečiams. Pavyzdys – „The Retreat at the Blue Lagoon“ netoli Reikjaviko.

Šis viešbutis kybo virš terminių Žydrosios lagūnos vandenų, kurie vilioja visus, besilankančius Islandijoje. Viešbučio svetainėje skelbiama, kad jame yra 62 numeriai, nors iš tiesų – 63.

Papildomas kambarys – tai per du aukštus išsidėstęs trigubai už kitus didesnis numeris su sava virtuve, valgomojo erdve, sauna, spa ir asmeniniu priėjimu prie Žydrosios lagūnos. Ten svečiai gali pasinerti į šiltą mėlyną vandenį be jokių pašalinių. Patys apartamentai nėra net matomi iš kitų viešbučio vietų.

Tokia prabanga ir kainuoja atitinkamai – 10,5 tūkst. JAV dolerių už naktį, ir užsisakyti galima mažiausiai 2 naktis.

Kitas pavyzdys – „21 Boulevard“ Las Vegase. Šiame viešbutyje yra ypatingai prabangūs numeriai, kurių reklamos nerasite net viešbučio svetainėje. Į juos gali patekti tik tie, kurie viešbučio kazino žaidžia didesne nei milijono dolerių suma.

Viešbučio nuotr./„The Mandarin Oriental“
Viešbučio nuotr./„The Mandarin Oriental“

Už ypatingą numerį 50-ame Niujorko viešbučio „The Mandarin Oriental“ aukšte tektų pakloti 36 tūkst. JAV dolerių. Jame apsistojusieji gali mėgautis plačia „Academy Records“ filmų ir muzikos kolekcija, numeris išpuoštas meno kūriniais ir „Swarovski“ kristalais.

O, pavyzdžiui, į slaptą, patį prabangiausią kambarį „Hotel Bennett“ Čarlstone galima patekti tik gavus kvietimą iš paties viešbučio savininko.

Tokių slaptų numerių tikslas nėra milžiniškas uždarbis viešbučiui. Kadangi jie laikomi tik ypatingiems klientams, jie dažniausiai būna tušti, tad vargu ar kada atsiperka. Tačiau turintiems tokius kambarius viešbučiams svarbu juos išlaikyti prieinamus – tai akimirkai, kai netikėtai pasirodo ypatingai svarbus svečias.

Patraukliausia tokių numerių savybė potencialiems klientams – net ne prabanga (kurios, žinoma, čia netrūksta), o visiška ramybė ir anonimiškumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius