Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iki ko priveda pandemija: pirmosios „viskas įskaičiuota“ kelionės įspūdžiai iš Egipto

Prie ko ta pandemija privedė keliautojus, kai pagalvoji. O gi prie veiksmų, kurie normaliais laikais būtų buvę neįsivaizduojami. Pavyzdžiui, žmogus, prisiekinėjęs, kad į organizuotą kelionę su „viskas įskaičiuota“ nuvyks gal tik pensijoje, yra priverstas susikišti savo priesaikas atgal į galugerklį, atsiprašyti ir nudelbus akis greitai greitutėliai nusipirkti tokią kelionę, kol dar nepabrango. Tai štai aš esu toks žmogus.
V.Mikaitis Egipte
V.Mikaitis Egipte

Lig šiol visas savo keliones organizavausi pats, jokių agentūrų paslaugų man niekada nereikėjo, nes maniau, kad pats viską geriau žinau. Taip pat maniau, jog į Turkijos ar Egipto kurortus užsakytu reisu nuvyksiu nebent po to, kai visas pasaulis bus aplankytas.

Nors gal ne, gal ne visai visas. Indija būtų vieta, kurią aplankyčiau paskutinę. Kodėl? Nes jaučiu, kad man ten nepatiktų. Kaip ten sako – nors nebuvęs, bet žinau. Kita vertus, anksčiau galvojau, kad Kinija taip pat bus viena paskutinių, bet jau teko joje lankytis keliskart. O dabar ir ši – visko įskaičiuoto kelionė... Niekad nežinai, kaip tas gyvenimas gali pakeisti nusistatymus.

Taigi, kaip ir visus mėgstančius keliauti bendrapiliečius, šita pandemija mane nukamavo. Per paskutinius metus neišvykau į bent šešias numatytas keliones. Kai kuriuos skrydžių bilietus esu nukėlęs po keliskart, bet ir po to galiausiai jie būdavo atšaukiami. Tokia situacija išsekina nervų sistemą ir tampi truputį trenktas – keli balsą prieš veidrodį, mojuoji kumščiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius