Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvio nuotykiai Abchazijoje (6): ekskursija po žymiausias vietas ir samanė suvenyrų kioske

Kas įdomesnio paskutinę savaitę įvyko mūsų ciklo herojaus Sakartvelo padangėje? Šis tas įvyko. Jau turbūt žinote, kad Zelenskis visai neseniai atšaukė Ukrainos ambasadorių iš Sakartvelo, motyvuodamas, jog nėra patenkintas jo darbu, nes neva šis nesugebėjo įtikinti Sakartvelo vyriausybės paremti Ukrainą.
Abchazija
Abchazija / Vaido Mikaičio nuotr.

Aišku, tai buvo tik oficialus paaiškinimas, tikrasis greičiausiai buvo tas, kad Sakartvelo valdžia neprisidėjo prie civilizuoto pasaulio sankcijų Rusijai, todėl nenusipelnė gerų santykių su Ukraina.

Tai štai, naujausia informacija yra ta, jog Sakartvelo prezidentė pareiškė, kad jos šalis vis dėlto po pusantro mėnesio karo persigalvojo ir prisidės prie sankcijų Rusijai. Aišku, sakyti gali bet ką, todėl šį faktą dar reikės patikrinti. Matijošaitis juk irgi sakė, kad išeis iš Rusijos rinkos.

Vaido Mikaičio nuotr. / Abchazija
Vaido Mikaičio nuotr. / Abchazija

Na, ir žinoma, kad ir kokie geri būtų Sakartvelo prezidentės patikinimai, visą tą reikalą turi patvirtinti ir šalies vyriausybė, kuri kol kas dar to nepadarė. Palauksim, pamatysim, nors nelabai žinau, ko čia laukti. Tai turėtų būti padaryta nedelsiant, nemekenant ir neišsisukinėjant. Žinant, kad šiuo metu Sakartvelo vyriausybė yra prorusiška, tai šiek tiek abejonių dėl tokių prezidentės pažadų išlieka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius