Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pora iš Lenkijos išvyko į nesibaigiantį medaus mėnesį – keliauja aplink pasaulį

Lenkų pora – Karolina ir Bartekas Wudniakai – po vestuvių nesirinko vienos šalies, kur kopinės medų. Jie pasirinko 40 šalių, kurias ketina aplankyti. Kaip pora rašo socialiniame tinkle „Facebook“, „esame nesibaigiančioje povestuvinėje kelionėje ir... gal kada nors grįšime“.
Karolinos ir Barteko Wudniakų kelionės
Karolinos ir Barteko Wudniakų kelionės / „TropiMy Przygody“/„Facebook“ nuotr.

Kaip rašo „Daily Mail“, kelionė prasidėjo 2015 metais, pora jau aplankė Panamą, Kolumbiją, Peru, Boliviją, Čilę, Ekvadorą, Argentiną. Dar šį rudenį jie kelsis į Naująją Zelandiją.

Pora rašo kelionių dienoraštį, įspūdžiais bei nuotraukomis dalijasi socialiniuose tinkluose. Kaip rašo savo paskyroje „Facebook“, susipažino jiedu 2007-aisiais ir jau po kelių mėnesių kartu nuskrido į Švediją, kur visą šalį išmaišė autostopu.

„Kartu apkeliavome beveik visą Europą, o didėjanti meilė kelionėms nuvedė mus už Senojo kontinento ribų. Trumpos atostogų išvykos nevisiškai tenkino, o mūsų galvose nuo seno brendo mintis apie kelionę aplink pasaulį, kurios metu galėtume giliau pajusti ir geriau pažinti lankomas šalis, jų gyventojus ir kultūrą“, – rašo Wudniakai.

Tad 2014 metais pora nusprendė: „Važiuojam!“ Prieš išvykdami jiedu 2015 metų rudenį susituokė, o lapkričio 26 dieną jau sėdėjo į Panamą skrendančiame lėktuve. „Čia pradėjome „nesibaigiančią povestuvinę kelionę“. Kada grįšime į Lenkiją? To nežino net seniausi žyniai“, – šmaikštauja K. ir B. Wudniakai.

Karolina dirba laisvai samdoma žurnaliste, tad ji savo veikla gali užsiimti bet kur. O štai jos vyrui teko atsisakyti anksčiau turėto darbo. „Daily Mail“ teigimu, šiai kelionei jis taupė ne vienerius metus.

„TropiMy Przygody“/„Facebook“ nuotr./Karolinos ir Barteko Wudniakų kelionės
„TropiMy Przygody“/„Facebook“ nuotr./Karolinos ir Barteko Wudniakų kelionės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius