Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

VOYAGE dalyvė Kristina Ananičienė: draugai mane vadina geros nuotaikos užtaisu

24 metų Kristina Ananičienė  yra viena iš antrosios VOYAGE verslumo kelionės dalyvių. Jau šeštadienį ji su dar devyniais lietuviais leisis į iššūkių medžioklę Sicilijoje ir Maltoje.
Kristina Ananičienė
Kristina Ananičienė / Asm. albumo nuotr.
Temos: 1 VOYAGE

„Kai tik sužinojau apie tokį projektą, išsyk supratau, kad aš būsiu jame. Kodėl? Nes man patinka mokytis apie startuolius neįprastais būdais“, – pasakojo keliauti, aktyviai leisti laisvalaikį gamtoje ir fotografuoti mėgstanti K.Ananičienė.

Jai bet kokiam smagiam nuotykiui sunku pasakyti „ne“ – tiek asmeniniame gyvenime, tiek karjeroje. Mergina yra fizikė-vadybininkė.

Ji nuolatos, siekdama tikslų, kartoja sau šią citatą: „Tas, kuris nori, padaro daugiau už tą, kuris gali.“

K.Ananičienė pasakojo labai mėgstanti gilinti savo žinių bagažą ir atrasti ką nors naujo.

„Galbūt dėl to studijų metu sugebėjau įgauti tris specialybes – fizikos, vadybos ir pedagogikos. Aplinkiniai mane vadindavo moksliuke, o aš save tiesiog vadinu maksimaliste – jei nusprendžiu ko nors imtis, tai tikslo pasiekimui atiduosiu 110 proc. savęs. Ir tiems, kurie sako, jog neįmanoma suderinti linksmybių, mokslų ir miego, galiu drąsiai paprieštarauti – viskas priklauso nuo tavo gebėjimo valdyti savo laiką ir žinojimo, ko nori“, – pasakojo mergina.

Jai taip pat nebūdinga sėdėti vienoje vietoje – ji nuolat domisi įvairiais projektais, mokymais ir kitomis veiklomis, kurios skatiną žmogaus tobulėjimą bei leidžia realizuoti savo idėjas.

„Draugai mane vadina geros nuotaikos užtaisu, ypač kai pavaišina keksiuku su razinomis“, – juokėsi mergina.

Daugiau apie save ji pasakoja šiame vaizdo siužete:

VIDEO: Kristina Ananičienė

Antrasis VOYAGE kelionės etapas Sicilijoje ir Maltoje vyks balandžio 23–gegužės 6 dienomis. Kelionėje verslumo, komandinio darbo, lyderystės juos mokys Simona Šimulytė, Europos socialinio verslumo ugdymo ir inovatyvių studijų instituto direktorė, ir buriuotojas, kapitonas Paulius Kovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius