Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

VOYAGE verslumo kelionės dalyvė Indrė Štarkaitė: nori iššūkių – nerk giliai

Indrė Štarkaitė yra viena iš antrosios VOYAGE verslumo kelionės dalyvių. Jau šeštadienį ji su dar devyniais lietuviais leisis į iššūkių medžioklę Sicilijoje ir Maltoje.
Indrė Štarkaitė
Indrė Štarkaitė / Asm. albumo nuotr.
Temos: 2 Kelionės VOYAGE

28 metų Indrė Štarkaitė, kilusi iš Kauno, tiesiog dega noru keliauti.

„Aš išbandžiau daug įvairių dalykų gyvenime, tačiau turiu pasakyti, kad dar labai daug kas yra neišbandyta ir nepatirta“, – taip mergina atsakė į klausimą, kodėl norėtų dalyvauti VOYAGE iššūkyje.

Ji taip pat pasakojo, kad gyvenime jau priėjo tokį etapą, kai nori kurti, ir, svarbiausia, kurti tai, kas būtų naudinga ne tik jai, bet ir kitiems žmonėms.

Dabar I.Štarkaitė yra projektų koordinatorė tarptautinėje įmonėje, tačiau jos patirtis – labai įvairialypė.

Mergina yra baigusi žurnalistikos, taip pat verslo vadybos studijas. Laisvalaikiu I.Štarkaitė mėgsta fotografuoti – daro tiek portretus, tiek reportažus, puikiai valdo nuotraukų redagavimo programas.

I.Štarkaitė taip pat mėgsta gaminti, piešti, bėgioti, žaisti biliardą, groti gitara, yra išbandžiusi ir jėgos aitvarus, lankosi teatre, mėgsta automobilius ir motociklus.

Kaip stipriausias savo būdo savybes I.Štarkaitė išskiria kūrybiškumą, smalsumą, užsispyrimą, analitinį mąstymą, socialumą, greitą prisitaikymą.

Šūkis, kurį ji pasiūlė VOYAGE kelionei: „Nerk giliai“ (angl. Dive deep).

Siužete I.Štarkaitė pasakoja, kaip laukia kelionės:

VIDEO: Indrė Štarkaitė

Antrasis VOYAGE kelionės etapas Sicilijoje ir Maltoje vyks balandžio 23–gegužės 6 dienomis. Kelionėje verslumo, komandinio darbo, lyderystės juos mokys Simona Šimulytė, Europos socialinio verslumo ugdymo ir inovatyvių studijų instituto direktorė, ir buriuotojas, kapitonas Paulius Kovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius