Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Adventur“ parodoje „Keliauk Lietuvoje“ kvies „instagramiškiausiam“ kadrui

Nors po pertraukos sugrįžtančios „Adventur“ parodos mastelis šiais metais gerokai susitraukė, šį savaitgalį vykstančiame renginyje keliautojai galės aktyviai įsitraukti į kelionių ir veiklų Lietuvoje paiešką. Nacionalinė turizmo skatinimo agentūra „Keliauk Lietuvoje“ kartu su žinomais šalies veidais kvies įsiamžinti „instagramiškiausioje“ parodos vietoje, dalyvauti žaidimuose ir saugiai planuoti keliones po Lietuvą.
„Keliauk Lietuvoje“ stendas
„Keliauk Lietuvoje“ stendas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Didžiausias dėmesys – saugumui

Šalyje vyraujant neramioms nuotaikoms dėl COVID-19, „Keliauk Lietuvoje“ savo stende sieks užtikrinti maksimalų saugumą – mažins kontaktines veiklas, konsultacijas, nuolat dezinfekuos liečiamus paviršius, rašoma jų pranešime spaudai. Pasak įstaigos renginių projektų vadovės Justinos Baltramonaitienės, agentūra atsisako ir spausdintų leidinių dalijimo.

„Norime, kad parodos dalyviai ir svečiai jaustųsi saugiai – stende, kaip ir visoje parodoje, bus įrengtos rankų dezinfekavimo stotelės. Lankytojų pamėgtus turistinius leidinius keisime į šiuolaikišką ir saugų turinio bei maršrutų pateikimą: visos mūsų siūlomos veiklos ir idėjos kelionėms nuguls ant spalvingų dėžučių su saldžiu siurprizu viduje.

Tad planuoti savo keliones po Lietuvą parodos svečius kviesime jau sugrįžus į namus – lankytojams teliks nusiskenuoti ant dėžutės esantį QR kodą ir neskubant išsirinkti norimą maršrutą“, – pasakoja J.Baltramonaitienė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Paroda „Adventur 2020“
Luko Balandžio / 15min nuotr./Paroda „Adventur 2020“

Kaip teigia atstovė, agentūros stendas suprojektuotas siekiant išvengti masinių susibūrimų – keliautojai bus kviečiami susipažinti su Lietuvą supančiais atspalviais praėjus spalvingu arkiniu tuneliu, kuris bus nudažytas šalies gamtą, paveldą, architektūrą, kiną, jūrą simbolizuojančiomis spalvomis.

Teigiama, kad tunelis šį savaitgalį taps viena instagramiškiausių vietų Lietuvoje – čia vyks ir nuotraukų konkursas, kurio metu dalyviai kelionėms po Lietuvą galės laimėti ryškiaspalvį lagaminą.

Stende lauks žinomi keliautojai

Viena iš parodoje lankytojų laukiančių staigmenų – laimės valandos. Jų metu stende besisvečiuojantys žinomi šalies veidai ne tik papasakos apie smagiausius ir įsimintiniausius nuotykius keliaujant aplink Lietuvą, bet ir padės išsukti laimės ratą specialiems prizams laimėti.

Stende savaitgalį nuolat veiks ir interaktyvi viktorina, o nesuspėję į laimės valandas, spalvingą ratą galės prasukti savarankiškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius