Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Aeroflot“ nubaudė „storo katino kontrabandininką“, kuris pasinaudojo lieknu dubleriu

Rusijos oro vežėjas „Aeroflot“ iš vieno lojalaus savo keleivio atėmė visas sukauptas mylias ir išmetė jį iš programos. Ir visa tai – dėl to, kad vyras, pasinaudodamas dubleriu, į saloną slapčia įsinešė per sunkų katiną, rašo BBC.

Rusas Michailas Galinas iš Rygos į Vladivostoką, su sustojimu Maskvoje, susiruošė kartu su savo augintiniu – katinu Viktoru. Pagal „Aeroflot“ taisykles, sunkesni nei 8 kilogramų augintiniai keliauti turi bagažo skyriuje, į saloną galima pasiimti tik lengvesnius.

Viktoras yra nemenkas katinas – kelionės metu jo svoris siekė 10 kg, ir stambus augintinis užkliuvo Maskvos oro uosto darbuotojams. „Aeroflot“ darbuotojai nurodė, kad keturkojis negalės skristi salone.

Nenorėdamas atiduoti katino į bagažo skyrių, M.Galinas sumanė pagudrauti ir apeiti taisykles. Maskvoje suradęs katiną-dublerį, atsivežė jį į oro uostą, pasvėrė, o prieš skrydį atidavė jį šeimininkams, o į augintinio dėžę susigrąžino savąjį Viktorą.

Planas pavyko – Viktoras skrido salone, o M.Galinas su juo fotografavosi keldamas vyno taurę. Viskas būtų taip ir likę, jeigu vyras nebūtų sumanęs visa operacija pasigirti feisbuke.

Socialiniame tinkle jis smulkiai aprašė, kaip apgavo oro linijas. Jis aiškino, kad katino nenorėjo palikti vieno, nes gyvūnui jau kelionė iš Rygos į Maskvą buvo be galo sunki, šeimininkas nerimavo dėl jo sveikatos.

Vyro žinutė feisbuke sulaukė didelio populiarumo – tūkstančiai ėmė dalintis šia neįprasta istorija. O tuomet ją pastebėjo ir „Aeroflot“. Buvo patikrinti vaizdo kamerų oro uoste daryti įrašai, ir juose išties pamatyta, kaip sukeičiamos katės.

VIDEO: Kurioziška istorija tapo sensacija: „Aeroflot“ nubaudė „storo katino kontrabandininką“, kuris bijojo dėl augintinio gyvybės

Oro linijos pareiškė, kad M.Galinas už taisyklių pažeidimą yra šalinamas iš dažno skraidytojo programos, o kartu ir anuliuojamos visos jo sukauptos mylios (apie 370 tūkst.).

M.Galinas bausmę priėmė su humoro doze. Feisbuke pasidalijo dar jauno Viktoro nuotrauka, kai šis tebuvo kačiukas, su prierašu: „Kai jo svoris vis dar atitiko oro vežėjų reikalavimus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius