Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„airBaltic“ pradėjo skrydžius iš Vilniaus į Taliną

Pirmadienį Baltijos šalių oro linijų bendrovė „airBaltic“ atnaujino tiesioginį maršrutą tarp Vilniaus ir Talino.
„Airbaltic“ lėktuvas
„Airbaltic“ lėktuvas / Airbaltic.com nuotr.
Temos: 2 airBaltic Talinas

„Maršruto Vilnius-Talinas atidarymas, tai naujos „airBaltic“ pradžios simbolis, kadangi jis žymi sėkmingą restruktūrizavimo programos „ReShape“ pabaigą. Restruktūrizacijos metu tai buvo vienas iš 14 pelningų skrydžių, kurių turėjome atsisakyti, o dabar jį pradedame taip, kad mūsų Baltijos šalių klientai patogiai galėtų naudotis rytiniais ir vakariniais skrydžiais bei žymiai mažesnėmis šio maršruto kainomis. Maršruto atidarymas žymimas tuo pačiu metu iš Vilniaus ir Talino vykdomais skrydžiais – abiejose sostinėse „airBaltic“ siūlo tiek tiesioginius skrydžius, tiek ir skrydžius su patogiu persėdimu Rygoje į Europos, Skandinavijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestus. Ir toliau stiprinsime mūsų paslaugas Lietuvoje bei Estijoje, gerinsime susisiekimą tarp miestų. Tai mūsų verslo plano „Horizon 2021“ dalis“, – pranešime cituojamas „airBaltic“ generalinis direktorius Martin Gauss.

Nuo balandžio 18 dienos „airBaltic“ skrydžius iš Vilniaus į Talino oro uostą vykdys 10 kartų per savaitę, nuo pirmadienio iki penktadienio, du kartus per dieną. Skrydžiai bus vykdomi „Bombardier Q400 NextGen“ lėktuvais.

Kelionės iš Vilniaus į Taliną trukmė – 1 val. 20 min. Bilietas į vieną pusę kainuos nuo 29 eurų, įskaitant oro uosto mokesčius ir rinkliavas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius