Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 22 /15:47

„airBaltic“ skelbia apie naują maršrutą iš Vilniaus į Oslą: kainos – nuo 59 Eur

Penktadienį „airBaltic“ pranešė, kad planuoja pradėti tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Oslą nuo 2020 m. gegužės 28 d.
Vilniuje nusileido lietuviška trispalve nudažytas lėktuvas
Vilniuje nusileido lietuviška trispalve nudažytas lėktuvas / Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr.

Primename, kad Vyriausybė trečiadienį leido nuo gegužės 25 d. atnaujinti reguliarų oro susisiekimą iš Vilniaus su Norvegija. Oro susisiekimą ketinama atnaujinti į tris miestus: Oslą (Gardermoeno ir Torp Sandefjordo oro uostus), Alesundą ir Bergeną. Užsienio reikalų ministro Lino Linkevičiaus teigimu, dėl skrydžių į kelis Norvegijos miestus norus yra išreiškusios „airBaltic“ ir „WizzAir“ oro bendrovės.

„airBaltic“ nuo gegužės 28 d. į Oslą iš Vilniaus skraidys du kartus per savaitę. Bilieto į vieną pusę kaina – nuo 58,99 Eur.

Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad Norvegijoje vis dar galioja karantinas. Į šalį leidžiama atvykti tik tiems, kurie čia dirba, turi gyvenamąją vietą arba turi giminaičių. Visas išimtis, kam atvykti leidžiama, rasite čia. Visi atvykusieji turės 10 dienų karantinuotis.

Nuo gegužės 18 dienos „airBaltic“ vykdo kasdienius tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Rygą. Gegužės 25 d. „airBaltic“ taip pat atnaujins skrydžius iš Vilniaus į Taliną.

„Kol neprasidėjo krizė, mes teikėme geriausią susisiekimą su visomis trimis Baltijos šalių sostinėmis. Dabar grįžtame turėdami aiškų tikslą išlaikyti savo pozicijas Lietuvoje ir Baltijos šalyse. Naujame maršrute pastebėjome didelę keleivių paklausą“, – pranešime spaudai cituojamas Martinas Gaussas, „airBaltic“ generalinis direktorius.

„Mūsų keleivių, darbuotojų ir visuomenės saugumas bei sveikata – didžiausias prioritetas. Visi keleiviai skrydžiuose yra aprūpinti veido kaukėmis ir dezinfekuojančiomis servetėlėmis. Mūsų atsidavusi ir profesionali „airBaltic“ komanda tęs darbą siekdama užtikrinti sklandžią oro linijų veiklą“, – priduria M.Gaussas.

„airBaltic“ glaudžiai bendradarbiauja su valdžios institucijomis, kad stebėtų situaciją, o atsiradus poreikiui lanksčiai koreguoja skrydžių tvarkaraštį. Keleiviams primygtinai siūloma prieš keliaujant pasitikrinti kelionių reglamentus ir oro uostų apribojimus oficialiose interneto svetainėse arba vietinėse ambasadose. Reglamentai greitai keičiasi ir skiriasi kiekvienoje šalyje, todėl visada įsitikinkite, jog turite naujausią informaciją, kad kelionė vyktų sklandžiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius