Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 19 /2018 01 22

Aktualu vykstantiems į Italiją: „Wizz Air“ keičia oro uostą

„Wizz Air“ nuo kovo pabaigos nebeskraidys į Milano Bergamo oro uostą – skrydžiai perkeliami į už 90 kilometrų esantį Malpensos oro uostą.
„Wizz Air“
„Wizz Air“ / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Ieškant bilietų Vengrijos avialinijų svetainėje matyti, kad oro uostas keisis nuo kovo 25 dienos. 15min skaitytoja Dalia teigė, kad pasigedo ne tik oficialaus viešo pranešimo apie tai, bet ir perspėjimo elektroniniu paštu tiems, kurie jau buvo įsigiję bilietus tam laikui.

„Turime bilietus kovo 24-ai iš BGY, o, pasirodo, grįšim jau į MXP“, – 15min rašė keleivė.

„Wizz Air“ komentare 15min teigė, kad atvykimo oro uostą pakeitė į siekiant patenkinti keleivių poreikius. „Šis Vilnius–Milano Bergamo ir Milano Bergamo–Vilnius maršrutų pokytis įsigalios nuo kovo 25 dienos. Visi keleiviai, įsigiję bilietus šiais maršrutais, yra informuojami ir automatiškai jiems siūloma skrydžio alternatyva, visiškas pinigų grąžinimas arba 120 proc. sumokėtos sumos sugrąžinimas į jų „Wizz Air“ sąskaitas“, – informavo avialinijos.

Skrydžių dienos pakeitus oro uostą išliks tos pačios – antradienis, trečiadienis, ketvirtadienis ir abi savaitgalio dienos. Tačiau keisis skrydžių laikai – pavyzdžiui, skrydis iš Vilniaus bus vykdomas ne anksti ryte, o dieną, apie 13 valandą.

Malpensos oro uostas yra antras pagal aptarnaujamų keleivių skaičių Italijoje (po Romos Fiumicino). Bergamo oro uostas – trečias.

Tiek Malpensos, tiek Bergamo oro uostų atstumas nuo Milano centro panašus – atitinkamai 50 iki 45 km.

Bergamo oro uoste „Wizz Air“ dėl keleivių konkuravo su „Ryanair“ – Airijos avialinijos taip pat turi skrydžius tarp Vilniaus ir Bergamo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius