Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja svetainė turistams „robinzonams“, norintiems išsirinkti negyvenamą salą vandenyne

Singapūro bendrovė „Dancing Dragon“ sugalvojo naują paslaugą nuotykių mėgėjams. Visi norintys pagyventi negyvenamoje saloje ir savo kailiu išbandyti Robinzono Kruzo nuotykius nuo šiol galės lengvai susirasti, pasirinkti ir užsirezervuoti norimą Robinzono stiliaus atostogų vietą. Bendrovė sukūrė specialią pažintinę kelionių rezervacijos svetainę Islandesia.com, apie ją pasakoja „Travel Daily News“.
Poilsis negyvenamose salose vis labiau populiarėja
Poilsis negyvenamose salose vis labiau populiarėja / 123rf.com nuotr.

Potencialūs „robinzonai“ interneto svetainėje gali rasti visą reikiamą informaciją apie tolimas, negyvenamas ar mažai apgyvendintas salas Pietryčių Azijoje, galimybę į jas keliauti ir jose atostogauti.

Interneto svetainę sukūrė patyrę keliautojai, kurie per ilgus kelionių metus įsitikino tuo, jog vis daugiau pasaulio žmonių ieško galimybės pabėgti nuo civilizacijos, prabangių viešbučių ir vakarėlių. Būtent todėl keletas keliautojų sugalvojo padaryti visiems prieinamą galimybę užsisakyti poilsį atokiose salose, pagyventi jose atsiskyrėliškai bei išbandyti Robinzono Kruzo gyvenimo būdą.

Iki šiol poilsis atokiose negyvenamose salose buvo prieinamas tik nedaugeliui, mat trūko informacijos ir kelionių nuorodų. Islandesia.com padeda kiekvienam norinčiam ne tik atrasti salą pagal savo skonį, ištyrinėti ją, užsirezervuoti vietą, bet ir sužinoti jos istoriją, tradicijas, viešbutukų galimybes, vietos virtuvės ypatumus, transportą bei kultūrą. O jei sala iš viso negyvenama, portalas padeda susiplanuoti poilsį ir pateikia naudingų išgyvenimo joje patarimų.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius