Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Atidarytas mažiausias pasaulyje „Airbnb“

Trumpalaikės būsto nuomos portale „Airbnb“ atsirado išskirtinis pasiūlymas – neįtikėtinai žavus namelis. Tačiau į jį gali patekti tik svečiai, kurių ūgis – daugiausiai 2 cm.
Mažiausias pasaulyje „Airbnb“
Mažiausias pasaulyje „Airbnb“ / „Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr.

Mažulytis būstas yra Hamburge, miniatiūrų mieste Knuffingen, pačiame pasaulyje garsios ekspozicijos „Miniatur Wunderland“ širdyje. Tai žavingas dviejų aukštų pastatas iš klasikinių raudonų plytų, atkartojantis vokiško stiliaus niuansus.

Šį namelį už 9 eurus galima išsinuomoti tik Kūčių nakčiai. Beje, svečių kiekis neribotas – namelį gali užsisakyti kiek nori žmonių, o visas pelnas bus skirtas „Hanseatic Help“ labdaros organizacijai.

Užsisakiusieji sulauks karališko priėmimo, pradedant Knuffingen oro uosto apžiūra. Šis oro uostas kainavo 4 mln. eurų, o statyba truko beveik šešerius metus. Didžiausias „Miniatur Wunderland“ miestas – Knuffingen – yra 120 kv. m ploto, o jame gyvena 10 tūkst. žmogeliukų. Kursuoja traukinys, kuriam nutiesta net 15,4 tūkst. metrų geležinkelio bėgių.

Pats namelis – neįtikėtino jaukumo. Pašto ženklo dydžio prabangi lova, židinys, Kalėdų eglė, minkšti baldai, net supamasis arkliukas ir kalėdinės kojinės. Nors į jį nepateksite, bet galite skirti 9 eurus labdarai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius