Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atvykusi į „AirBnb“ būstą keliautoja rado tik čiužinį sandėliuke po laiptais

Jauna britė ir pasimetė, ir juokėsi, kai pamatė savo per „AirBnb“ išsinuomotą kambarį Niujorke. Mergina rado nedidelį čiužinį, įspraustą į sandėliuką po laiptais. Lyg iš Hario Poterio.
Zoe būstas Niujorke
Zoe būstas Niujorke / twitter.com/_zoe93 nuotr.

26-erių Zoe, prieš vykdama į Brukliną, Niujorką, nusprendė būstą susirasti per „AirBnb“. Mergina pasirinko kambarį bute, kuriame gyvens ir kiti žmonės, tačiau nesitikėjo, kad tai tiesiog bus sandėliukas.

„Čia tikrąja tų žodžių prasme yra mažas sandėliukas su čiužiniu ant grindų“, – mergina rodė savo filmuotoje medžiagoje, kuria pasidalijo „Instagram“ ir „Twitter“.

Mergina iš Anglijos į Niujorką atvyko Darbo dienos karnavalo paradui ir prisipažino, kad ieškojo pačios pigiausios nakvynės brangiame mieste. Tai pasirodė 27 JAV dolerius už naktį kainuojantis kambariukas.

Zoe „Insider“ sakė ir nesitikėjusi prabangos už tokią sumą, tačiau ją vis tiek nustebino rastos sąlygos – ne tik visos bendros erdvės bute buvo nešvarios, bet net ir patalynė merginos lovoje atrodė nepakeista.

Mergina susisiekė su nuomotoju, ir šis paaiškino, kad butą turėjęs sutvarkyti žmogus nepasirodė. Jis atsiprašė, pasakė, kur rasti švarią patalynę ir grąžino pinigus už valymą.

Video įraše ji sakė: „Juokingiausia dalis yra mano lova. Atsiminkit, kad aš moku 30 JAV dolerių už naktį ir tai buvo pigiausias „Airbnb“ visame rajone“.

Merginos lova buvo tiesiog kelioninis pripučiamas plonytis čiužinys. Ji pasakojo, kad jautėsi lyg gulėdama ant jogos kilimėlio. Žinoma, jos „kambaryje“ nebuvo ir rozečių.

Nors situacija atrodo kurioziška, reikia pripažinti, kad mergina gal neįdėmiai skaitė „Airbnb“ aprašymą. Ten buvo paminėta, kad vieta – itin nedidelė, o lova – kelioninis čiužinys. Ir ši vieta net turi visai gerą – 4,5 žvaigždučių – įvertinimą iš kitų keliautojų.

Ir pati Zoe labiau juokėsi iš savo situacijos nei pyko. Nors ji ir nesitikėjo rasti tokio „kambario“, tačiau jame pasiliko ir nematė didelės problemos – tik progą pasijuokti. „Džiaugiuosi, kad egzistuoja „AirBnb“ su vietų įvairove, nes tai leidžia keliauti ir labai taupantiems žmonėms, – sakė ji. – Absurdiškos nakvynės yra dalis nuotykio. Tai tik dar viena istoriją, kurią pasakosiu savo ateities anūkams.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius