Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Barselona išrinkta kišenvagių sostine

Tai miestas, kuriame ne tik virte verda gyvenimas. Jis turtingas ne tik grožiu, istorija, kultūra, bet ir... kišenvagiais. Ispanijos turistų meka vadinama Barselona buvo išrinkta vieta, kur labiausiai reikėtų saugoti piniginę.
Pėsčiųjų alėja Las Ramblas, kurioje savo daiktus reikia saugoti itin akylai.
Pėsčiųjų alėja Las Ramblas, kurioje savo daiktus patariama saugoti itin akylai. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Barselona

Toliau rikiuojasi Roma, Praha, Madridas, Paryžius, Florencija, Buenos Airės, Amsterdamas, Atėnai ir Hanojus. Kaip praneša Dailymail.co.uk, šis sąrašas buvo sudarytas remiantis interneto svetainės TripAdvisor.com redaktorių ir skaitytojų nuomone, nusiskundimais.

Jų manymu, garsioji pėsčiųjų alėja Las Ramblas kurioje nuolat verda gyvenimas, netyla muzika, yra vieta, kurioje tikimybė netekti piniginės yra itin didelė. Siauros gatvelės miesto centre visuomet traukdavo kišenvagius, užpuolikus ir narkotikų platintojus.

Pėsčiųjų alėja Las Ramblas visai neseniai užsitarnavo ir gatvės prostitučių magneto vardą. Anksčiau šį mėnesį Ispanijos laikraštis „El Pais“ išspausdino nuotraukas, kuriose užfiksuotos viešoje vietoje su klientais besimylinčios prostitutės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius