Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dovilė Filmanavičiūtė: kodėl kartą iškeliavus vienam, norisi dar ir dar?

Reklamos kūrėja ir Miss Sheep slapyvardžiu besivadinanti muzikos atlikėja Dovilė Filmanavičiūtė atrado naują būdą leistis į keliones, iš kurių įspūdžių parsivežama aštresnių, o pažinčių su įdomiausiom asmenybėm skaičius išauga iki rekordinio. Tai - solo kelionės.
Dovilė Filmanavičiūtė
Dovilė Filmanavičiūtė

Apie jas šį sekmadienį kovo 5 d. D.Filmanavičiūtė pasakos kelionių įspūdžių konferencijoje „Atostogų Guru“.

„Solo kelionės Lietuvoje daugumai vis dar kelia didžiulę baimę. Toks keliavimo būdas atrodo nesaugus, nepatogus, nemielas. Tačiau įdomiausi dalykai kelionėse ir gyvenime nutinka būtent tuomet, kai sugebi peržengti tos baimės ribas ir nusispjauti į varžančias normas. Tuomet nustoji bijoti daugelio dalykų – pasiklysti kelionėje, nusišypsoti nepažįstamam žmogui, atrasti netikėtų dalykų, kurių neplanavai ir kurie padeda atrasti tikrus stebuklus kelionėse ir įkvepia gyventi kitaip“, – pasakoja atlikėja.

Pasak jos, liūdna, tačiau dažnai žmonės atsisako atostogų, nes neturi su kuo keliauti: „Daug žmonių atsisako atostogų, nes nenori iškeliauti kažkur vieni. Tačiau jūs tik pagalvokite, kiek naujų žmonių galite atrasti neapsiribodamas kelionės bendražygiais! Įdomiausias dalykas tas, jog vienišas keliautojas lyg magnetas ima traukti įdomiausius nuotykius ir personažus.

Taip man nutiko ir nuostabiausioje mano kelionėje Portugalijoje, kurioje vieną po kito rinkau nuotykius – pažintį su muškietininko rūbais persirengusiu tuktuko vairuotoju, kūrybišku kino režisieriumi, kuris įkūrė savo barą ant jūros kranto, ar moterimi portugale, kuri po dvidešimties metų darbo didelėje korporacijoje pagaliau jį metė ir nusprendė tapti laiminga“.

Konferencijoje „Atostogų Guru“ kalbėsianti D.Filmanavičiūtė įkvėps klausytojus kitokioms kelionėms ir paskatins įsigyti lėktuvo bilietą po renginio tiesiog sau vienam. Konferencija vyks jau šį sekmadienį, kovo 5 d. „Vilnius Tech Park“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kelionių įspūdžių konferencija „Atostogų Guru“ ir 15min pristato Metų keliautojų apdovanojimus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius