-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Heathrow“ perleido didžiausio Europos oro uosto vardą Paryžiaus Ch.de Gaulle oro uostui

Londono „Heathrow“ oro uostas trečiadienį pranešė, kad varžytuvėse dėl didžiausio Europos oro uosto vardo nusileido Paryžiaus Charles'o de Gaulle'o (Šarlio de Golio) oro uostui, paaiškindamas tai reikalavimais dėl COVIID-19 tyrimų bei kelionių apribojimais.
Londono Hitrou oro uostas
Londono „Heathrow“ oro uostas / 123rf.com nuotr.

„Pirmą kartą „Heathrow“ oro uostą aplenkė Paryžiaus Charles'o de Gaulle'o oro uostas, tapęs didžiausiu Europos oro uostu, o Amsterdamo Schipholio ir Frankfurto oro uostai nedaug atsilieka“, – pranešė Londono oro uostas pranešime apie naujausius veiklos rezultatus, perspėdamas, kad JK netenka komercinio pranašumo.

„Visi trys varžovai iš žemyno įgyvendino COVID-19 testavimo režimus. JK vyriausybė paskelbė ketinanti iki gruodžio 1 dienos pradėti vykdyti keleivių iš didelės rizikos šalių tyrimus, kad padėtų iš naujo paleisti JK ekonomiką“, – pridūrė oro uostas.

„Heathrow“ taip pat sumažino ateinančių dvejų metų kelionių oru paklausos prognozę dėl atsinaujinančių COVID-19 atvejų ir tebegaliojančių apribojimų.

Į vakarus nuo Didžiosios Britanijos sostinės įsikūręs oro uostas pridūrė, kad planuoja pervežti 22,6 mln. keleivių 2020 metais ir 37,1 mln. keleivių 2021 metais.

Anksčiau bendrovė prognozavo 29,2 mln. ir 62,8 mln. keleivių srautus, atitinkamai.

„Srautų sumažėjimą lemia antroji COVID-19 banga ir lėta pažanga diegiant JK vyriausybės testavimo režimus atveriant sienas su didelės rizikos šalimis“, – pridūrė bendrovė.

Didžiausias Didžiosios Britanijos „Heathrow“ oro uostas priklauso konsorciumui, kuriam vadovauja Ispanijos statybų milžinė „Ferrovial“ ir į kurį įeina valstybiniai Kinijos, Singapūro ir Kataro turto fondai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius