Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 28 /13:23

Į Hurgadą skridusiam „GetJet“ lėktuvui teko suktis Baltarusijoje ir grįžti

Pirmadienio ryte iš Vilniaus oro uosto pakilo „GetJet Airlines“ lėktuvas, turėjęs nuskraidinti poilsiautojus į Egipto kurortą Hurgadą. Tačiau netrukus buvo pastebėta, kad tualete nenusileido vanduo, todėl orlaivį teko apsukti Baltarusijoje ir grįžti atgal į Vilnių.
„GetJet Airlines“ skrydis iš Vilniaus į Hurgadą
„GetJet Airlines“ skrydis iš Vilniaus į Hurgadą / flightradar24.com iliustr.

Kaip 15min teigė avialinijų atstovė, buvo pastebėtas vandens sistemos sutrikimas, todėl orlaivis turėjo būti apsuktas.

Flightradar24.com duomenimis, lėktuvas iš Vilniaus oro uosto pakilo 8.29 val. Hurgadoje jis turėjo leistis apie 12.30 val.

Keleiviai socialiniuose tinkluose rašė, kad jiems buvo pranešta, jog sugedo vandens nuleidimas tualete. Taip pat, kad teks ratais paskraidyti virš Vilniaus, kad būtų sudegintas kuras.

„Patvirtiname, kad šiandien ryte iš Vilniaus oro uosto į Hurgadą pakilęs orlaivis (skrydžio nr. GW3605) turėjo grįžti atgal į Vilnių dėl vandens sistemos sutrikimo. Gavę informaciją apie nesklandumą, nedelsdami paruošėme pakaitinį lėktuvą, kuris keleivius sėkmingai nuskraidins į Hurgadą.

Atsiprašome visų keleivių dėl patirtų laikinų nepatogumų ir linkime malonių atostogų įspūdžių“, – teigiama 15min atsiųstame Silvijos Jakienės, bendrovės viešųjų ryšių skyriaus vadovės, komentare.

Naujas lėktuvas iš Vilniaus į Hurgadą pakilo 12.35 val.

Lapkričio mėnesį „GetJet Airlines“ perėmė su finansiniais sunkumais susidūrusios bendrovės „Small Planet Airlines“ skrydžius. Teismui atsisakius kelti restruktūrizacijos bylą, o Civilinei aviacijos administracijai sustabdžius įmonės veiklos licenciją, „Small Planet Airlines“ poilsiautojų nebegalėjo skraidinti. Planuotus reisus iškart perėmė kitos avialinijos – „GetJet Airlines“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius