Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Turkijos viešbučių atims paplūdimius

Paplūdimių ruožai, dabar priklausantys Turkijos viešbučiams, bus iš jų atimti. Tokį nutarimą priėmė šalies kultūros ir turizmo ministerija. Dokumentas, pasirašytas paties ministro, jau išsiųstas į visus šalies rajonus ir provincijas bei turizmo verslo atstovams.
Turkijos Kemero kurortas
Turkijos Kemero kurortas / Asmeninio archyvo nuotr.

Nuo šiol Turkijos viešbučiai nebegalės savo poilsiautojams siūlyti privačių paplūdimių, kurie būtų atitverti nuo smulkių ir įkyrių prekeivių bei vietos poilsiautojų, skelbia Turmayak.ru.

Visas iškabas ir tvoras, neteisėtai ribojančias įėjimą į paplūdimį, panaikins, o viešbučiams uždraus prie įėjimo į paplūdimius statyti savo apsaugos darbuotojus. Maža to, valdžia įsakė vietos valdininkams plačiai paskelisti šią žinią ir „paaiškinti paprastiems žmonėms“, jog ir jie turi teisę laisvai naudotis paplūdimiais. Be to, bus dirbama ir su viešbučių šeimininkais: nesusipratusius ar nepaklususius žadama bausti.

Naujas įstatymas tiesiogiai palies visus, mėgstančius pailsėti Turkijos viešbučiuose: reikės priprasti, kad net penkių žvaigždžių viešbutyje nebus nuosavo paplūdimio, tad prie jūros voliotis teks šalia vietinio jaunimo ir šeimų, kurie nesigėdija atvirai nužiūrinėti užsieniečių.

Viešbučių savininkai piktinasi nauju įstatymu, mat tikina, jog dabar negalės apsaugoti savo svečių ir jų daiktų nuo vagysčių ir incidentų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius