Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Islandija kviečia visus tiesiog išsirėkti

„Daug iškentėjote šiemet, ir atrodo, kad reikia idealios vietos išlieti savo susierzinimą. Tokios, kuri yra nepaliesta, erdvi. Panašu, kad jums reikia Islandijos“, – tokiais žodžiais pristatoma nauja Islandijos turizmo kampanija, kuria žmonės iš viso pasaulio kviečiami tiesiog išsirėkti.
„Promote Iceland“ kampanija
„Promote Iceland“ kampanija

Žmonių riksmai bus įrašomi kampanijos interneto svetainėje ir „paleisti“ Islandijos gamtoje per garsiakalbius. Jie jau įrengti septyniose šalies vietose. Tarp jų – ir anksčiau turistų daug sulaukiantis Skógarfoss krioklys, Snæfellsjökull ledynas bei Víðey sala. Kampanijos dalyviai gaus ir vaizdo įrašą, kaip jų šauksmas aidėjo kažkur Islandijos gamtoje.

VIDEO: Looks Like You Need Iceland

„Norime patraukti potencialių turistų dėmesį tuo, kad yra pakankamai saugu keliauti į Islandiją, o čia galima pasimėgauti gražia gamta be minių žmonių. Manome, kad būtent to žmonės ieškos, kai susidomėjimas kelionėmis vėl išaugs“, – aiškina „Promote Iceland“ programos direktorė Sigríður Dögg Guðmundsdóttir.

„Yra svarbu dabar atkreipti dėmesį į Islandijos pranašumus. Žmonės svajoja apie laiką, kai vėl bus galima keliauti, ir jau net planuoja keliones artimoje ateityje. Mes norime dalyvauti tame“, – teigė ji.

„Promote Iceland“ kampanija
„Promote Iceland“ kampanija

Kampanija primena, kad riksmas gali būti kaip terapija, bet tai – tik pirmasis žingsnis. „Jeigu jums reikia psichologinės paramos, svarbu, kad ieškotumėte profesionalios pagalbos“, – pabrėžiama reklamoje.

Savo riksmus galite įrašyti kampanijos svetainėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius