Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ispanijoje jau po pirmos dienos dėl traumų uždaryta 38 m čiuožykla

38 metrų ilgio čiuožykla, jungianti dvi kurortinio miestelio Ispanijoje gatves, jau po atidarymo dienos buvo uždaryta dėl įvairių sužeidimų, kuriuos patyrė ja pasinaudoję žmonės.
Esteponos miesto savivaldybės nuotr.
Esteponos miesto savivaldybės nuotr.

Pietų Ispanijos miesto Esteponos pareigūnai nurodė įvertinti plieninės čiuožyklos saugumą, kuri leidžiasi maždaug 33 laipsnių kampu.

Tokių veiksmų imtasi, kai pasirodė pranešimų apie ant šios čiuožyklos patirtas traumas, socialiniuose tinkluose pradėjo plisti ir vaizdo įrašai apie jos nesaugumą.

VIDEO: Tobogan Estepona 2019

Čiuožykla buvo įrengta tam, kad žmonės iš vienos gatvės į kitą galėtų patekti greičiau – einant pėsčiomis tam reikia 10 minučių.

Nors valdžia tikino, kad daugiau nei tūkstantis žmonių pirmąją dieną pasinaudojo čiuožykla be jokių problemų, atsirado ir nemažai skundų. Viena moteris „Twitter“ rašė, kad ji buvo visur apdaužyta ir įkėlė nuotrauką su nubrozdintomis alkūnėmis.

Ji rašė, kad iš čiuožyklos ji išskrido du metrus, o policininkams tai net sukėlė juoką.

Valdžia teigia, kad tokie incidentai – pavieniai, ir paskelbė taisykles tiems, kurie nori pasinaudoti čiuožykla, tokias kaip nečiuožti ja gulint arba nečiuožti, kai joje yra kitas žmogus.

Esteponos valdžia tikino, kad prieš atidarant buvo įvertintas čiuožyklos saugumas, tačiau įvertinus situaciją nurodyta atlikti naują tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius