Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kaip atrodo pats brangiausias viešbučio numeris JAV

Už 75 tūkst. JAV dolerių galite vieną naktį praleisti brangiausiame JAV viešbučio kambaryje – „Mark Hotel“ Niujorke, Manhatane.
Prabangiausias viešbučio numeris JAV
Prabangiausias viešbučio numeris JAV / Scott Frances/Mark Hotel nuotr.

1927 m. Aukštutiniame Istsaide pastatytas viešbutis trejus metus – nuo 2006 iki 2009 m. – buvo renovuojamas. Istorinis jo fasadas nebuvo pakeistas, tačiau atnaujintas visas interjeras.

16 ir 17-ame pastato aukštuose įkurtas pats brangiausias viešbučio numeris visoje šalyje. Tai – 930 kv. m erdvė su penkiais miegamaisiais, keturiais židiniais, šešiais vonios kambariais ir dviem batais. 8 metrų aukščio pagrindinis kambarys įrengtas šoniniame pastato bokšte. Už jo – 230 kv. m terasa, nuo kurios atsiveria vaizdai į Centrinį parką.

Pažvelkite į numerį nuotraukų galerijoje:

Nors šis numeris nėra naujas, tik šiemet jį galima išsinuomoti. Dar nebaigus pastato renovacijos atsirado turtuolių, kurie panoro šį numerį išsinuomoti kaip butą, tad kitiems žmonėms jis nebuvo prieinamas, jis net nebuvo reklamuojamas viešbučio interneto svetainėje.

Viešbučio vadybininkas JAV žiniasklaidai atskleidė, kad apsistoję šiame numeryje gauna daugiau nei kiti „Mark Hotel“ svečiai, kurie, beje, irgi gali mėgautis itin prabangiomis paslaugomis, tokiomis kaip jachtos ar „Bentley“ nuoma.

Jeigu sumokate 75 tūkst. dolerių už naktį, jumis bus pasirūpinta ypatingai. Pavyzdžiui, jeigu esate vyno gurmanas, numeryje rasite butelį ypač reto vyno. Jeigu domitės astronomija – rasite įrengtą teleskopą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius