Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karantine esantys airiai rado būdą, kaip išgerti bare: perka bilietą ir važiuoja į oro uostą

Europos valstybės viena po kitos skelbia vis griežtesnius karantinus, taip siekdamos suvaldyti COVID-19 plitimą. Vėl grįžta komendanto valandos, kelionių ribojimai, nurodymai uždaryti restoranus ir barus. Ne visi nori su tuo susitaikyti, ir ieško spragų, kaip draudimus įveikti.
Karantine esantys airiai rado būdą, kaip išgerti bare: važiuoja į oro uostą
Karantine esantys airiai rado būdą, kaip išgerti bare: važiuoja į oro uostą / 123rf.com nuotr.

Barai ir restoranai didelėje dalyje Europos šalių vėl užvėrė savo duris. Šios vietos, kur uždarose patalpose susirinkę žmonės vartoja alkoholį ir tuomet pamiršta laikytis atstumų, dažnai kaltinamos dėl koronaviruso plitimo.

Ar visi barai yra uždaryti, priklauso nuo kiekvienos šalies. Airijoje, pavyzdžiui, barai Dublino oro uoste išlieka atidaryti, nes oro uostai laikomi kaip suteikiantys būtinas paslaugas. Tad airiai sumanė gudrybę – perka pačius pigiausius bilietus (o jų kainos dabar išties juokingos), vyksta į oro uostą, pereina patikrą ir sėdi bare nė neketindami kur nors skristi.

Dublino oro uostas greitai suprato tokią airių gudrybę ir iškėlė sąlygą – perkant bokalą alaus taip pat reikia bent 9 Eur išleisti maistui. Be to, išvykos į oro uostą tik alaus išgėrimui gali liūdnai baigtis. Oro uosto atstovas perspėjo, kad už patikros perėjimą be ketinimų skristi gali būti baudžiama. Oro uosto nuostatose numatyta, kad asmenims draudžiama užsiimti bet kokia veika, kuri gali trukdyti oro uosto operacijoms.

Visgi net jeigu ir oro uoste nesukeltumėte įtarimų, pasėdėjimas jo bare brangiai atsieis. Tarkime, į barą panoro nueiti 4 žmonės. Kiekvienas jų perka pigiausius bilietus – dažniausiai tai būtų 9,99 Eur.

Kainuos nuvykti į oro uostą (o paskui iš jo grįžti), tuomet dar po 9 Eur kiekvienam žmogui maistui. Tad jau susidaro nemenka suma net be gėrimo kainos. Kuri oro uoste, kaip visi žinoma, irgi nebūna maža.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius