Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Karas viduje: „Ryanair“ paskelbė įgulos melą atskleidžiantį vaizdo įrašą

Airijos avialinijų „Ryanair“ santykiai su savo pačių darbuotojais ir toliau įtempti. Praėjusią savaitę buvo paskelbta nuotrauka, kaip esą avialinijos nesirūpina net savo įgula – ji neva buvo priversta miegoti ant grindų oro uoste. „Ryanair“ atsiprašė darbuotojų, tačiau pareiškė, kad nuotrauka – surežisuota, ir paviešino tai, jų teigimu, įrodantį vaizdo įrašą.
J.Atkinsono paskelbta nuotrauka, kurioje – „Ryanair“ įgula Malagos oro uoste
J.Atkinsono paskelbta nuotrauka, kurioje – „Ryanair“ įgula Malagos oro uoste

Savaitgalį 24 oro linijų „Ryanair“ darbuotojai buvo įstrigę Malagos oro uoste, kai jų į Porto turėję vykti skrydžiai ten buvo nukreipti dėl siautusios audros.

Buvęs „Ryanair“ pilotas Jimas Atkinsonas pasidalijo nuotrauka, kurioje – šeši įgulos nariai, miegantys ant grindų. Nuotrauka žaibiškai išplito socialiniuose tinkluose, daug žmonių avialinijų nesirūpinimą savo darbuotojais vadino siaubingu ir apgailėtinu.

J.Atkinsonas rašė, kad „Ryanair“ uždirba 1,25 mlrd. Eur šiemet, bet įstrigusiai įgulai neparūpina viešbučio vienai nakčiai.

Portugalijos avialinijų darbuotojų profsąjunga SNPVAC pareiškė, kad įgulai nebuvo kito pasirinkimo – teko ilsėtis gulint ant grindų oro uoste.

„Ryanair“ atsiprašė savo darbuotojų, kad nesurado jiems nakvynės vietos, tačiau paskelbė, kad nuotrauka – surežisuota.

Avialinijos socialiniuose tinkluose paskelbė ir įrašą, kuris, jų teigimu, įrodo įgulos apgaulę. Jame – vaizdo stebėjimo kameros nufilmuoti vaizdai Malagos oro uoste. Matyti, kaip keli žmonės atsigula ant grindų, o padarius nuotrauką jie atsistoja ir nueina.

VIDEO: „Ryanair“ paskelbė vaizdo įrašą, demaskuojantį įgulos melą

„Ryanair“ teigimu, visi viešbučiai tą naktį Malagoje buvo pilni, nes čia buvo nukreipta daug skrydžių dėl audros Portugalijoje, o kaip tik tądien vyko ir Ispanijos nacionalinė šventė. Įgulai buvo skirta VIP laukimo salė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius