-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keleivė skrido į Ispaniją, bet netyčia pateko į Ukrainą

Tikriausiai ne vienas per savo gyvenimą esame didesniame mieste įsėdę ne į tą autobusą. Tačiau ne į tą lėktuvą...? Taip nepasisekė vienai moteriai, kuri norėjo iš Londono nuskristi į Valensiją aplankyti savo vaikino. Vietoj Ispanijos ji pateko į Ukrainą.
„Ryanair“
„Ryanair“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

30-metė Inka Fileva spalio 18 d., 7.10 val. „Ryanair“ lėktuvu turėjo išskristi iš Londono Stanstedo oro uosto į Valensiją. Moteris neapsižiūrėjo ir įlipo ne į tą lėktuvą. Orlaivis į Ispaniją laukė prie 44 vartų, o I.Fileva patraukė prie 54, rašo „Daily Star“.

Keisčiausia, kad moteriai buvo leista įlipti į ne tą lėktuvą. Prie laipinimo vartų buvo nuskenuotas bilietas, ir niekas nepastebėjo, kad I.Fileva eina ne ten. Moteriai lyg niekur nieko buvo palinkėta gero skrydžio.

123rf.com nuotr./Valensija
123rf.com nuotr./Valensija

„Nesuprantu, kaip mano bilietas galėjo būti nuskaitytas, ir kaip aš galėjau būti įleista į lėktuvą, – I.Fileva sakė "Daily Star". – Mano bilietas buvo patikrintas kelis kartus, ir net lėktuve aš paklausiau įgulos, kada nuvyksime į Valensiją. Man pasakė, kad skrydis truks 2 valandas ir 15 minučių.“

Keleivė atsisėdusi į savo vietą lėktuve užmigo. Įsivaizduokite jos nusivylimą, kai šiam nusileidus ji suprato, kad pabudo ne Ispanijoje, o Kijeve.

„Aš persigandau. Policija pradėjo manęs prašyti paso, bet niekas nekalbėjo angliškai. Keliavau su asmens tapatybės kortele, bet kuprinėje turėjau ir pasą, tad buvau greitai užštampuota ir kone išvyta iš terminalo, – pasakojo moteris. – Aš rodžiau savo bilietą į Valensiją, ir niekas negalėjo patikėti, kad taip galėjo įvykti.“

ZUMAPRESS.com/Kijevas
ZUMAPRESS.com/Kijevas

I.Fileva pasakojo, kad jai buvo ir sunku susigaudyti, ką daryti toliau, nes Kijevo oro uoste nebuvo „Ryanair“ atstovybės. Galiausiai jai padėjo oro uosto darbuotojai. Jie susisiekė su oro linijomis ir užsakė jai bilietą iš Kijevo į Londoną kitai dienai. Iš ten ji vėl pakilo į Valensiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius