Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laplandijoje atidarytas neįtikėtinas „Sostų karų“ ledo viešbutis

„Sostų karų“ gerbėjai, kurie kada nors yra svajoję aplankyti mitiškąją žemę Vesterą, naująjį viešbutį Laplandijoje privalo įsitraukti į savo kelionių planus.
„Sostų karų“ ledo viešbutis
„Sostų karų“ ledo viešbutis / „Lapland Hotels SnowVillage“ nuotr.

„HBO Nordic“ sujungė jėgas su „Lapland Hotels SnowVillage“ ir pristatė iš sniego ir ledo sukurtą viešbutį, kurio tema – kultiniai „Sostų karai“.

Apsilankę šiame viešbutyje Kittilä mieste galėsite įvertinti neįtikėtiną ledo skulptorių iš Rusijos, Ukrainos, Lenkijos ir Latvijos darbą.

Viešbutyje yra šiurpi „Veidų salė“, ledinis sostas, ledinis sargas ir net drakono formos čiuožykla. Iš viso jame įkurti 24 kambariai, kurių kiekviename – unikalios skulptūros, išskaptuotos ledo dienose. Pavyzdžiui, gigantiškas sniego demonas, primenantis Baltąjį Klajūną.

Temperatūra viešbutyje siekia 2–5 laipsnius šalčio, tačiau norintiems čia pernakvoti bus duoti šilti miegmaišiai bei pasiūlyta karštų sulčių. Tiesa, lankytojams rekomenduojama čia nakvoti tik vieną naktį, o jeigu norima apsistoti ilgiau – rinktis nakvynę šalia esančiuose jaukiuose namukuose.

Ypatingoje vietoje galima duoti ir santuokos įžadus. Šiame sniego ir ledo kaimelyje yra ir ledo koplyčia, kurioje kasmet susituokia 40–50 porų. Čia taip pat galima rasti ir ledinį kino teatrą, ledinį restoraną ir kitų pramogų. Nebūtina ir viešbutyje nakvoti – galima tik atvykti jo apžiūrėti.

Įėjimas į „SnowVillage“ kainuoja 15 eurų, kainos už kambarį prasideda nuo 165 eurų. Viešbutis bus atidarytas iki balandžio 8 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius