Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Lėktuve gimusiam kūdikiui padovanoti skrydžiai visam gyvenimui, bet su sąlyga

Kūdikiui, kuris į šį pasaulį įžengė keleiviniame lėktuve, oro linijos „EgyptAir“ padovanojo nemokamus skrydžius visam gyvenimui. Tiesa, iškėlė ir sąlygą.
Lėktuve gimęs kūdikis
Lėktuve gimęs kūdikis / „EgyptAir“/Reuters/Scanpix nuotr.

Jemeno pilietė Hayam Nasr Nagi Daaban praėjusią savaitę skrido iš Kairo į Londoną, kai jai prasidėjo priešlaikinis gimdymas. Lėktuvas pakeitė kursą, kad nusileistų Miunchene, tačiau vaikas saugiai gimė dar nepasiekus oro uosto. Tam padėjo ir lėktuvu keliavęs medikas.

Apsidžiaugusios tokia žinia, oro linijos greitai „Twitter“ paskelbė, kad tokio išskirtinio gimimo proga padovanos vaikui nemokamus skrydžius visam gyvenimui.

Ši žinia – nemokami bilietai visam gyvenimui – plačiai pasklido po pasaulio žiniasklaidą. Visgi netrukus „EgyptAir“ jau šiek tiek kitaip prabilo apie dovaną. Tai galios ne bet kokiems oro linijų skrydžiams, o tik į/iš Miuncheną.

„EgyptAir“ šiuo metu iš Miuncheno skraido šešiomis kryptimis penkiose šalyse. Žinoma, tai irgi puiki dovana, tačiau „EgyptAir“ tinkle iš viso yra 130 krypčių.

Praėjusiais metais „CN Traveler“ skelbė, kad iš viso lėktuvuose skrydžio metu yra gimę mažiau nei 60 vaikų. Tokį, atrodytų, mažą skaičių lemia ir tai, kad besilaukiančios moterys nuo tam tikros nėštumo savaitės gali skristi tik su gydytojo patvirtinimu.

Kai kurios oro linijos ir pačios taiko griežtesnes sąlygas – pavyzdžiui, „Etihad“ neleidžia skristi moterims po 36 nėštumo savaitės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius