Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviai ir toliau renkasi Hurgadą: į Egiptą turistai bus skraidinami papildomais reisais

Lietuviai dar kartą įrodė, kad poilsio Egipte jiems neatstos jokia kita šalis. Atsižvelgdamas į nemažėjantį poreikį, tarptautinis kelionių organizatorius „Tez Tour“ didina skrydžių į Hurgados kurortą intensyvumą. Iš Vilniaus oro uosto orlaiviai su Lietuvos poilsiautojais į Egiptą kils keturis kartus per savaitę.
Turistės megaujasi poilsiu prie Raudonosios jūros.
Turistės megaujasi poilsiu prie Raudonosios jūros. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Akivaizdu, kad Lietuvoje Egiptas turi ištikimų gerbėjų, kurie neįsivaizduoja atostogų niekur kitur. Vien kovo mėnesį suorganizavome apie tūkstantį papildomų vietų“, – sakė „Tez Tour“ Viešųjų ryšių ir rinkodaros skyriaus vadovė Inga Aukštuolytė.

„Spinter tyrimų“ atliktos visuomenės nuomonės apklausos duomenimis, poilsiauti Egipte norėtų 7 proc. gyventojų. Šis rodiklis nesikeičia 2011 metų. Kaip pastebi „Tez Tour“ kelionių ekspertai, šioje šalyje atostogauti pamėgo vandens pramogų entuziastai. Raudonojoje jūroje galima ne tik nardyti, pramogų čia randa ir jėgos aitvarų bei burlenčių entuziastai. 

„Dėl puikiai išplėtotos viešbučių infrastruktūros šioje šalyje poilsiauti mėgsta ir šeimos su vaikais. Egiptas nuo seno garsėja aukšta aptarnavimo kokybe, arabišku svetingumu ir pagarba svečiui. Pasirinkę tinkamą viešbutį, kuriame teikiamos pramogos vaikams, kur jiems sukurtos atskiros zonos ir netgi pritaikytas restoranų meniu, tėvai turės puikias, nerūpestingas atostogas“, – kalbėjo I. Aukštuolytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius