Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Netrukus Lenkijoje bus atidarytas didžiausias vandens pramogų parkas Europoje

Didžiausias Europos ir pasaulio vandens parkas po stogu netrukus atvers savo duris. Vandens pramogas mėgstantys lietuviai turėtų nudžiugti – jis atsidarys Lenkijoje, netoli Varšuvos. Lankytojus parkas priims nuo vasario 20 d.
„Suntago Water World“ - „Park of Poland“
„Suntago Water World“ - „Park of Poland“ / Santago Wodny Świat nuotr.
Temos: 2 Lenkija Kelionės

„Suntago Water World“ yra „Park of Poland“ kūrinys netoli Mščonuvo, esančio už pusvalandžio kelio automobiliu nuo Varšuvos centro. Iš Kauno iki jo – 470 km, apie pusšeštos valandos kelio.

Naujojo parko atidarymo datos nekantriai laukė ir patys lenkai. Pirmadienį buvo paskelbta, kad jau galima įsigyti bilietus www.parkofpoland.com svetainėje. Kainos prasideda nuo 39 zlotų (9 Eur) vaikams ir 59 zlotų (14 Eur) suaugusiesiems. Ji priklausys nuo savaitės dienos, kuriomis zonomis norima naudotis, kiek laiko ir pan. Visos dienos bilietas kainuos nuo 79 zlotų (18,5 Eur) vaikams ir 99 zlotų (23 Eur) suaugusiems.

Per dieną parką galės aplankyti iki 15 tūkst. žmonių. Dydžiu (apie 70 tūkst. kv. m) jis aplenks iki šiol didžiausiu buvusį parką Vokietijoje, kuris įkurtas buvusiame angare (jo dydis – apie 66 tūkst. kv. m).

Iš viso parke bus trys skirtingų tematikų zonos. Čia lepins maloni 32 laipsnių šiluma, augs 740 palmių medžių, atgabentų iš Malaizijos, Floridos ir Kosta Rikos. Parke bus 32 vandens čiuožyklos, kurių bendras ilgis – 3 km. Čia bus ir ilgiausia vandens čiuožykla Europoje – net 320 metrų.

Lankytojus džiugins bangų, „Nuotykių upės“ baseinai, zonos patiems mažiausiems, trys negyvosios jūros druskos baseinai, penki baseinai su mineraliniu vandeniu, 10 saunų su skirtingomis temperatūromis ir drėgmės lygiais, banglenčių sporto simuliatorius, masažo kambariai ir t.t.

Kovą turėtų atsidaryti ir „Suntago Village“ – 92 modernūs nameliai, kur bus galima apsistoti nakčiai.

„Suntago Water World“ yra pirmasis „Park of Poland“ etapas. Šio parko statybos prasidėjo 2017 m. gegužės mėnesį, investuota apie 170 mln. Eur.

Jeigu ieškote daugiau naujų pramogų Lenkijoje, idėjų rasite čia: 10 vietų, apie kurias Lenkijoje gal nežinojote. Tarp jų – tik praėjusiais metais atidaryti aukščiausi pasaulyje mediniai amerikietiški kalneliai ir intriguojantis lankytinas objektas – pirmasis medžių lajų takas Lenkijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius