Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienį Vilniuje prasideda kelionių paroda „Adventur“

Valstybinis turizmo departamentas prie LR ūkio ministerijos, Lietuvos turizmo asociacija, LR turizmo rūmai kartu su Lietuvos parodų ir konferencijų organizatoriumi LITEXPO garantuoja: jau šiandien žmonės iš visos Lietuvos, kaimyninių šalių ir labai tolimo užsienio bus apipilti kelionių nuolaidomis, turistui svarbiomis dovanomis ir patarimais, gausybe galimybių laimėti ne tik savaitgalius gražiausiose SPA ir prabangiausiuose viešbučiuose, bet ir įspūdingas keliones po visą pasaulį. Šiandien Vilniuje prasideda turizmo, laisvalaikio ir sporto paroda „Adventur“. Ji truks iki sekmadienio vakaro.
Paroda „Adventur“ kvies visus besidominčius kelionėmis
Paroda „Adventur“ kvies visus besidominčius kelionėmis / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Ši paroda – tai ryškių emocijų, brangių prisiminimų, linksmų nuotykių, vertingų patyrimų turas, skirtas visiems, kurie nori susidėlioti savo unikalų svajonių atostogų paveikslą. Mitas, kad atėjęs į tokią parodą gausi tik lankstinukų ir nuolaidėlių, sugriautas. Nuolaidomis čia lis, specialių pasiūlymų paketai laukia kiekvieno lankytojo (nesvarbu, ar tai didelė šeima, ar pavieniai piligrimai), o loterijos lenkia viena kitą ir idėjų, ir naudos prasme. Esame tikri, kad Jūsų bilietas į „Adventur“ bus ne išlaida, o tikra investicija, džiaugsmas ir staigmena“, – sako projekto vadovė Dovilė Zapkutė. Bilietus platina bilietai.lt, taip pat juos galima įsigyti LITEXPO kasose parodos metu.

Lankytojas galės rinktis parodos maršrutą pagal penkis pomėgius. Tai specialios rubrikos „Paragauk pasaulio“,„Pažink Lietuvą“, „Atrask pasaulį“, „Kelionės – mano gyvenimo būdas“ ir „Poilsiauk aktyviai“. Jaunimo laukia daugiau kaip pusė šimto aktyvių pramogų su sveiką gyvenseną propaguojančia „Sveiko miesto“ komanda.

Verslo atstovai kviečiami į tarptautinę „Buy Lithuania 2013“ kontaktų mugę vasario 1 d. Joje dalyvaus išvykstamojo turizmo organizatoriai iš Rusijos, Baltarusijos, Ukrainos, Latvijos, Estijos Vokietijos, Lenkijos, Jungtinės Karalystės, Suomijos, Švedijos, Norvegijos, Danijos, Belgijos, Nyderlandų, Prancūzijos, Italijos, Ispanijos, Izraelio, Kazachstano ir Azerbaidžano. Čia prisistatys Lietuvos atvykstamojo turizmo organizatoriai, SPA ir sveikatingumo paslaugų tiekėjai, apgyvendinimo paslaugų tiekėjai, konferencijų ir renginių organizatoriai, Lietuvos turizmo informacijos centrai.

Vasario 2 d. VšĮ „Versli Lietuva“ bei UAB „Estravel Vilnius“ organizuojama konferencija, skirta e-turizmo svarbai, jo plėtrai ir ateities turizmui bei konferencijų tendencijoms pristatyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius