-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Populiariausios kelionių vietos, atsidūrusios „Instagram“

Net jeigu išvykote trumpų atostogų greičiausiai neištversite neįkėlę į socialinius tinklus nors vienos nuotraukos iš aplankytų vietų. Paprastai didžiausią įspūdį palikę vaizdai, objektai anksčiau ar vėliau atsiduria „Facebook“ ir „Instagram“. Jau ne pirmus metus interneto kelionių puslapis „Travel Bird“ sudaro dažniausiai „Instagram“ tinkle pasirodžiusių vietų sąrašus. Štai dar vienas, rašo „The Culture Trip“.
„Instagram“ programėlė telefone
„Instagram“ programėlė telefone / 123RF.com

Išrinkti „instagramiškiausias“ pasaulio vietas būtų sudėtinga be aiškių kriterijų. Šiuo atveju jais tapo tokios grotažymės kaip #wanderlust and #postcardsfromaroundtheworld ir panašiai. Taip pat pagal žymių (ang. Tag) skaičių.

Taigi, kuriose vietose pernai keliautojai fotografavosi daugiausia ir šias nuotraukas ar vaizdelius kėlė į „Instagram“? Jūsų dėmesiui – Top 10.

10. Oktoberfestas, Vokietija

Kiekvieną rudenį daugybę turistų ir vietinių alaus gerbėjų sutraukiantis renginys turi gilias tradicijas pietų Vokietijoje. Nieko keisto, kad jo dalyviai mėgsta įsiamžinti ir šiais atvaizdais pasidalinti su savo draugais, pažįstamais ar virtualiais sekėjais.

Žymių „Instagram“ skaičius: 2,262,885

9. Paryžiaus Dievo Motinos katedra, Prancūzija

Ne veltui sakoma, kad atostogos Paryžiuje – visada gera mintis. O apsilankius Prancūzijos sostinėje vienas iš privalomų turistinių objektų – vienas reikšmingiausių ankstyvosios gotikos architektūros paminklų ir pati seniausia katedra šiaurės Prancūzijoje.

Žymių skaičius: 2,517,129

8. Niujorko „Times“ skveras, JAV

Visai nesvarbu – ar šioje vietoje esate žiemą ar vasarą, pasitinkate naujus metus ar tiesiog vaikštinėjate – akivaizdu, jog norėsite padaryti bent vieną kadrą. Nes „Times“ skveras Niujorke – kultinė vieta, matyta ir girdėta ne viename kino filme, seriale ir jūsų draugų pasakojimuose.

Just a casual walk in the big apple ✌????️

A post shared by Akiak (@akiakthehusky) on

Žymių skaičius: 2,560,272

7. Big Benas, Londonas, Didžioji Britanija

Big Benas yra ne tik vienas didžiausių pasaulio laikrodžių, bet ir tikras Londono simbolis. Todėl įsiamžinti prie jo turistams – garbės reikalas.

Left the boys at home for a weekend while I explore London. #solotravel #bigben

A post shared by Carolyn & Philippe (@sv_untangled) on

Žymių skaičius: 2,561,617

6. Las Vegasas, JAV

Nuodėmių sostinė – tuo viskas ir pasakyta apie Las Vegasą. Atsidūręs jame pateksi į tikrą pramogų pasaulį, iš kurio sugrįžęs tegalėsi žiūrėti į nuotraukas ir galvoti, ar viską, ką veikei Las Vegase, pameni.

Žymių skaičius: 3,653,548

5. Berlyno siena, Vokietija

Istorinė vieta, kurioje ir dabar apima jausmas, jog visai neseniai pasaulis buvo kitoks. Ir kaip greit viskas gali pasikeisti.

Žymių skaičius: 4,595,501

4. Pietų paplūdimys (ang. South Beach), Florida, JAV

Pernai jis buvo išrinktas seksualiausiu pasaulio paplūdimiu. Tačiau būriai turistų čia plūsta ne tik norėdami parodyti savo kūną ir pasigrožėti kitais – juos masina ir šiame paplūdimyje dažnai sutinkamos žvaigždės, pavyzdžiui, turtuolė Paris Hilton ar brazilų modelis Julia Pereira.

Žymių skaičius: 4,689,396

3. Pramogų parkas „Walt Disney World“, Florida, JAV

Walto Disney'aus pramogų parkai populiarūs visame pasaulyje. Tačiau Floridoje esantis išsiskiria ypatingu turistų dėmesiu.

Blue on blue! ???????????? #nofilter #DisneyFlorida #DisneyWorld #CinderellaCastle

A post shared by Valdya Baraputri (@valdyabara) on

Žymių skaičius: 5,465,098

2. Eifelio bokštas, Paryžius

Miesto simbolis, istorinė ir romantiška vieta – ar reikia daugiau priežasčių įvardinti, kad būtų aišku, kodėl turistai (net ir ne pirmą kartą besilankantys Paryžiuje) fotografuojasi prie Eifelio bokšto vėl ir vėl?

Ještě, že jsem si tak krásný pohledy vyfotila než jsem je poslala poštou ????????????

A post shared by Noemi Šimečková (@noemi_simeckova) on

Žymių skaičius: 7,253,011

1. „Disneyland“, Kalifornija, JAV

Sąrašo viršūnėje atsidūrė dar vienas Disneilendas, esantis JAV. Atrodo, kad pasakas mėgsta ne tik vaikai – jų reikia ir suaugusiems. O to ir pramogų (nuo ypač ekstremalių iki vaikiškai naivių ir saldžių) tikrai rasite šioje vietoje. Beliks tiks nusifotografuoti ir pridėjus tinkamas grotažymes ir žymes įkelti į savo „Instagram“ paskyrą.

•It's been a magical time• #disney#disneycalifornia#californiaadventure #burninginthesun#rudolph

A post shared by 你好 안녕하세요 Hallo Hi (@jaz.zy5) on

Žymių skaičius: 14,615,952

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius