Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prahoje atsiras 6 žvaigždučių viešbutis

Čekijos sostinė greitu metu pateks į negausų ir elitinį miestų, turinčių viešbutį su aukščiausiu teikiamų paslaugų lygiu, sąrašą. Vos po 3 metų čia bus atidarytas 6 žvaigždžių viešbutis, kuris taps vieninteliu tokio lygio viešbučiu visoje Centrinėje Europoje, skelbia portalas Euromag.
Senoviniai baldai kuria karališką interjerą
Prahoje žadamas Karališkas interjeras ir prabanga / Fourseason.com nuotr.

Miroslavas Voshtiaras, žymus čekų verslininkas, paskelbė investuojantis apie 15,8 mln. eurų į naujo super viešbučio statybas. Viešbutyje planuojama įrengti vos 20 apartamentų, kiekvienas jų turėtų  užimti po 150 kv. m plotą. Įdomi detalė – viešbutyje nebus registratūros, o visus klientų klausimus spręs asmeninis tarnas, kaip tai daroma geriausiuose Azijos viešbučiuose.

Pasaulyje šiuo metu veikia ne daugiau nei 10 tokios aukštos klasės viešbučių. Dabar Voshtiaras, kuris neseniai atnaujino 5 žvaigždžių muzikinį viešbutį „Aria“ ir padovanojo Prahai nepakartojamą restoraną „Terasa prie Auksinio Šulinio“, pastatys šiame mieste ir vieną geriausių pasaulio viešbučių.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius