-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Artėja atostogos: prognozuojamas rekordinis lietuvių turistų skaičius

Kelionių organizatorius „Novaturas“ jau išskraidino pirmuosius vasaros sezono poilsiautojus į populiarųjį Antalijos kurortą. Prognozuojama, jog šiemet atostogomis svetur lepinsis rekordinis skaičius poilsiautojų. Vien Antalijos kurorte atostogas, planuojama, praleis daugiau nei 40 tūks. lietuvių, o skrydžiai šia kryptimi vyks beveik kiekvieną balandžio mėnesio dieną.
Helsinkio oro uoste bus galima išsimiegoti patogiau
Helsinkio oro uoste bus galima išsimiegoti patogiau / 123rf.com nuotr.

„Norinčiųjų atostogauti užsienyje skaičius nuolatos auga, tad balandžio mėnesį vien į Turkijoje esantį Antalijos kurortą skraidinsime kone kasdien“, – kalba „Novaturo“ generalinis direktorius Linas Aldonis. Kelionių organizatoriaus duomenimis, poilsiautojai jau įsigijo daugiau nei pusę vasaros sezono atostogų pasiūlymų.

Augantį poilsiautojų susidomėjimą kelionėmis į užsienio kraštus fiksuoja ir Statistikos departamentas. 2013 m. ketvirtąjį ketvirtį į užsienį keliavo 308,3 tūkst. Lietuvos gyventojų, arba 2,3 procento daugiau nei per tą patį 2012 m. laikotarpį.

Vidiniais „Novaturo“ duomenimis, populiariausiomis poilsinių kelionių kryptimis išlieka Turkija ir Graikijos salos. Toliau rikiuojasi Bulgarija, Ispanija ir Kroatija. Sparčiai populiarėja Portugalijos ir Sicilijos kurortai, pastaruoju metu sulaukiantys vis daugiau poilsiautojų dėmesio dėl gražaus gamtovaizdžio ir plataus pramogų pasirinkimo.

15-tąjį sezoną, „Novaturas“ savo klientams skirs ypatingą dėmesį. Anot L. Aldonio, gera klientų keliavimo patirtis yra pagrindinis įmonės uždavinys: „Tuo rūpinasi visi įmonės darbuotojai: tiek dirbantys biure, tiek pardavimo taškuose, tiek gidai ir atstovai užsienyje, taip pat – skrydžių palydovai bei autobusų vairuotojai. Siekiame, kad mūsų klientai iš atostogų parsivežtų pačius geriausius įspūdžius. Nuo pat pirmojo vasaros sezono skrydžio šventišką nuotaiką kuriame nustebindami savo klientą dėmesiu ir simbolinėmis dovanėlėmis“.

Aktyvaus poilsio gerbėjams šią vasarą  „Novaturas“ siūlo daugiau nei 89 pažintinių kelionių autobusu ir lėktuvu, iš kurių net 28 naujos kryptys. Taip pat pristatoma galimybė pažintines keliones derinti su kelių dienų poilsiu prie jūros ar ežero. Minėdamas 15-ajį atostogų sezoną kelionių organizatorius „Novaturas“ prognozuoja, jog šį sezoną su juo keliaus 135 tūkst. poilsiautojų iš Baltijos šalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius