Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reaguodama į karą Ukrainoje, „GetJet Airlines“ atšaukia „TUI Baltics“ skrydžius į Egiptą

Lietuvos užsakomųjų skrydžių bendrovė „Get Jet Airlines“ informuoja atšaukianti kelionių organizatoriaus „TUI Baltics“ skrydžius į Egipto kurortus Šarm el Šeichą ir Hurgadą.
Lietuvos oro uostų aviacijos prognozių pristatymas 2020 metams
Lietuvos oro uostų aviacijos prognozių pristatymas 2020 metams / Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr.

Artimiausias skrydis maršrutu Vilnius-Šarm el Šeichas (Nr. GW3045) buvo suplanuotas kovo 3 d. (ketvirtadienio) rytą, rašoma oro linijų bendrovės pranešime spaudai.

Sprendimą nutraukti bendradarbiavimą su „TUI Baltics“ ir atšaukti skrydžius „Get Jet Airlines“ priėmė vykdydama Europos Sąjungos paskelbtas sankcijas Rusijos verslui bei šios šalies asmenims.

„Atsiprašome atostogas planavusių keleivių, tačiau negalime likti abejingi karui Ukrainoje, atsakingai reaguojame į ES įvestas sankcijas, sekame sąrašą asmenų, įtrauktų į ES sankcijų paketą, todėl atšaukiame suplanuotus skrydžius bei nutraukiame bendradarbiavimą su sankcijų sąraše esančiais verslo subjektais“, – komentuoja Darius Viltrakis, „GetJet Airlines“ vadovas.

„TUI Baltics“ skrydžiai į Egipto kurortus – Šarm el Šeichą ir Hurgadą atšaukiami ne tik iš Vilniaus, bet ir iš Rygos bei Talino. Artimiausi skrydžiai iš kaimyninių sostinių, kurie taip pat atšaukti, buvo suplanuoti šį savaitgalį.

Anot Lietuvos oro linijų bendrovės vadovo, įmonė įvykdys skrydį, kuriuo keliautojai, šiuo metu esantys Egipte, bus pargabenti atgal:

„Nors ir sustabdome operacijas, susijusias su kelionių organizatoriumi „TUI Baltics“, poilsiautojus, šiuo metu esančius Egipte, sugrąžinsime į namus Vilniuje, Rygoje ir Taline.“

Keleiviai, įsigiję „TUI Baltics“ keliones į Egiptą ir turėję skristi minėtomis kryptimis, raginami kreiptis į „TUI Baltics“, iš kurio buvo įsigytas kelionės paketas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius