Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos turistų dėmesiui – Lietuvos pilys ir dvarai

Ketvirtadienį Sankt-Peterburge Lietuvos Turizmo departamentas organizuos Lietuvos turizmo galimybių pristatymo renginį. Jo metu Lietuvos pilių ir dvarų asociacija prisistatys Rusijos išvykstamojo turizmo ir valstybinių institucijų bei žiniasklaidos atstovams.
Panemunės pilis
Panemunės pilis / Lietuvos turizmo departamento nuotr.

„Rusų turistai mūsų šalį atranda iš naujo. Pasaulyje populiarėjant sveikatinimo ir sveikatingumo tendencijoms, Lietuva yra konkurencinga ir gali pasiūlyti turistams nemažai autentiškų patirčių. Ypatinga yra mūsų gamta ir kultūra, nacionalinė virtuvė“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas Turizmo departamento Atvykstamojo turizmo poskyrio vyr. specialistas Tomas Jackevič, koordinuojantis Lietuvos turizmo rinkodarą Rusijos rinkoje.

Renginyje, kuriame sveikinimo žodį tars Lietuvos generalinis konsulas Sankt-Peterburge Dainius Numgaudis, turizmo galimybes ir naujoves pristatys ne tik Rusijos turistams jau pažįstami ir mėgiami Palangos, Druskininkų kurortai, bet ir Ukmergė, kurią bus siūloma pažinti per kulinarinį bei kultūrinį paveldą.

Europos parko atstovai pristatys vieną iš Lietuvos traukos centrų Europos parką, o Lietuvos pilių ir dvarų asociacija – naują maršrutą po 130 istorinių pilių ir dvarų trijose Baltijos šalyse.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Raudondvario oranžerija
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Raudondvario oranžerija

Atvykti į Lietuvą renginio metu kvies SPA centrai bei apgyvendinimo įstaigos.

Pernai bent su viena nakvyne Lietuvoje keliavo 162,9 tūkst. turistų iš Rusijos, t.y. 8,1 proc. daugiau nei 2016 m.

Renginys ketvirtadienį vyks 11 val. viešbutyje „Oktiabrskaja“ (adresas: Ligovskio pr. 10/11, Sankt-Peterburgas).

Registruotis galima internetu Fixevents.lt/registration. Dėl išsamesnės informacijos galima kreiptis į koordinatorę el. paštu: neringa@fixevents.lt, arba telefonu: +370 68428077. Dalyvavimas nemokamas.

Šis renginys yra projekto „Lietuvos gamtos ir kultūros paveldo objektų (išteklių) pristatymas svarbioms atvykstamojo turizmo rinkoms“ dalis.

Renginį inicijuoja Valstybinis turizmo departamentas prie Ūkio ministerijos, jis įgyvendinamas ir finansuojamas pagal 2014–2020 metų Europos Sąjungos fondų investicijų veiksmų programą iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų ir Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto lėšų.

Renginį organizuos UAB „Fix Management“. Kaina su PVM – 8730,15 Eur.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius