-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusų turistai mėgsta Vilnių: šiemet čia jų atvažiavo triskart daugiau nei pernai tuo pat metu

Viešbučių rezervavimo internetu portalas Oktogo.ru suskaičiavo, kad rusai vis labiau atranda Vilnių, o pastarojo meto politiniai neramumai neturi jokios įtakos jų kelionėms. Per pirmąjį 2014 metų ketvirtį Vilniuje viešbučių kambarius internetu užsisakė tris kartus daugiau turistų iš Rusijos nei tuo pačiu metu pernai.
Turizmas
Turizmas / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Oktogo.ru sudarytame dešimtuke miestų, į kuriuos per šių metų pirmuosius tris mėnesius mieliausiai keliavo rusai, atsidūrė Talinas, Praha, Helsinkis, Milanas, Vilnius, Ryga, Stambulas, Paryžius, Budapeštas ir Berlynas. „Didžiausią proveržį padarė Vilnius, kuris iš 10 vietos pernai pakilo į penktąją, o iškrito Kijevas“, – rašoma portalo pranešime. Duomenys surinkti per šių metų sausio 1-kovo 31 dienos laikotarpį.

Brangiausiai rusams kainuoja išvyka į Paryžių: viena diena – 137 eurai (473 Lt), ilgiausiai jie užsibūdavo Romoje ir Prahoje (5 dienos).

„Rusų kelionių, užsakytų internetu, skaičius į Vilnius išaugo tris kartus, palyginti su tuo pačiu laikotarpiu prieš metus, – teigė Oktogo.ru atstovė Olga Favarizova. – Savarankiškai keliaujantys rusai į Vilnių šiemet keliauja trims dienoms ir čia moka už nakvynę viešbutyje po 48 eurus (165 Lt).“

Tarp populiariausių šalių, į kurias šių metų pirmą ketvirtį savarankiškai keliavo Rusijos turistai, dešimtuką patenka ir Lietuva. Jame taip pat atsidūrė Italija, Vokietija, Estija, Suomija, Ispanija, Čekija, Prancūzija, Tailandas ir Turkija. Palyginti su pernai metais, Didžiosios Britanijos vietą šiame dešimtuke užėmė būtent Lietuva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius