Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ryanair“ lėktuve užsidegė telefonas: keleiviai nufilmavo paniką ir evakuaciją

Išsigandusiems keleiviams buvo nurodyta nedelsiant evakuotis iš „Ryanair“ lėktuvo, kai salone prieš pat pakilimą užsidegė išmanusis telefonas. 
„Ryanair“ lėktuve užsidegė telefonas: keleiviai nufilmavo paniką ir evakuaciją
„Ryanair“ lėktuve užsidegė telefonas: keleiviai nufilmavo paniką ir evakuaciją / Stop kadras

Keleivių užfiksuotuose vaizduose matyti užsidegęs ant lėktuvo salono grindų gulintis telefonas, kai aplink girdėti išsigandusių keleivių šauksmai, matoma panika.

VIDEO: „Ryanair“skrydyje užsidegė telefonas

Kitame vaizdo klipe rodoma, kaip keleiviai evakuojasi iš lėktuvo avarine čiuožyne. Beje, matomi ir keleiviai, kurie ja čiuožia pasiėmę savo daiktus – tai yra draudžiama, nes kyla pavojus tiek pačiam keleiviui, tiek kitiems. Be to, taip lėtinamas visas evakuacijos procesas. Netgi yra siūloma užrakinti rankinio bagažo lentynas, kad tokių atvejų nebūtų.

VIDEO: „Ryanair“ keleiviai evakuojasi iš lėktuvo

Incidentas įvyko antradienį lėktuve, kuris turėjo skristi iš Barselonos į Ibizą.

Anthony Carrio „Instagram“ tinkle rašė: „Panašu, kad į Ibizą patekti yra sunkiau nei manėme. Niekada nemačiau tiek daug išsigandusių žmonių“.

Jis rašė, kad užsidegė nešiojamas telefono kroviklis. „Visi mėgina bėgti, o ką aš darau – užgesinu jį vandeniu“, – rašė keleivis, pridurdamas, kad, laimei, viskas įvyko prieš pakilimą.

„Ryanair“ patvirtino, kad skrydžio keleiviai buvo evakuoti užsidegus mobiliajam telefonui, kai šis buvo kraunamas nešiojamuoju krovikliu.

Visi keleiviai saugiai pasišalino iš orlaivio, nukentėjusiųjų nėra.

Prieš kelias savaites kitame „Ryanair“ lėktuve staiga nukritus oro slėgiui iškrito deguonies kaukės, o lakūnai turėjo tučtuojau neplanuotai leistis Vokietijoje. 33-ims keleiviams prireikė medikų pagalbos dėl kraujavimo iš ausų, pykinimo, galvos skausmo ir pan. Incidentas taip pat buvo užfiksuotas vaizdo įraše.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius