-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skelbiamas fotografijų konkursas „Atostogos Lenkijoje“ – laimėkite kelionę

Atostogos Lenkijoje? Taip, tai puikus sumanymas! Lenkijos institutas Vilniuje, bendradarbiaudamas su Lenkijos turizmo organizacija, skelbia fotografijų konkursą „Atostogos Lenkijoje“.
Vroclavas
Vroclavas / 123rf.com

Kada nors atostogavote Lenkijoje? O gal važiavote apsipirkti į kaimyninę šalį? Keliavote į Pietų ar Vakarų Europą ir kirtote Lenkiją? O gal dar tik planuojate kelionę į šalį prie Vyslos upės? Yra daugybė įdomių vietų Lenkijoje savaitgalio ar vasaros kelionei – vaizdinga Baltijos jūros pakrantė, didingi kalnai, gyvybe kunkuliuojantys miestai, puikūs muzikos, kino ar teatro festivaliai. Ir visa tai pasiekiama ranka. Patogus susisiekimas automobiliu, autobusu ar lėktuvu, puikus viešbučių pasirinkimas ir vis dar patrauklios kainos kviečia patirti nepamirštamas atostogas Lenkijoje.

FOTOGRAFIJŲ KONKURSAS „ATOSTOGOS LENKIJOJE"
FOTOGRAFIJŲ KONKURSAS „ATOSTOGOS LENKIJOJE"

Lenkijos institutas Vilniuje, tęsdamas jau daug metų vykdomą Lenkijos kaip turistams patrauklios šalies sklaidos politiką, kviečia dalyvauti fotografijų konkurse. Atsiųskite savo Lenkijoje darytą nuotrauką, kurioje matyti įspūdinga gamta, istoriniai paminklai, įdomios vietovės, linksmos akimirkos. Iš visų atsiųstų nuotraukų žiuri komisija išrinks įdomiausią nuotrauką, kurios autorius bus apdovanotas pagrindiniu Grand Prix prizu: kelione į Vroclavą. Papildomai, rugsėjo 9-19 d. vyks internetinis „Facebook" vartotojų balsavimas. Trijų smagiausių nuotraukų, kurios surinks daugiausia patiktukų („Like"), autoriai bus apdovanoti daiktiniais prizais.

Konkursas vyksta nuo 2019 m. birželio 17 iki rugsėjo 8 d. Konkurso dalyviai privalo atsiųsti konkurso elektroninio pašto adresu: atostogos.lenkijoje@gmail.com vieną Lenkijoje darytą nuotrauką su aprašymu, kuriame nurodyta fotografijos atlikimo vieta (miestas), objekto pavadinimas, autoriaus vardas, pavardė ir „Facebook" vartotojo pavadinimas (jei asmuo turi savo paskyrą).

2019 m. rugsėjo 9 d. visos konkurse dalyvaujančios fotografijos bus paskelbtos Lenkijos instituto Vilniuje „Facebook" paskyroje, specialiai konkursui skirtame albume „Wakacje w Polsce 2019" / „Atostogos Lenkijoje 2019". 2019 m. rugsėjo 9-19 d. vyks internetinis „Facebook" vartotojų balsavimas. Laimėtojai bus paskelbti rugsėjo 20 d.

Lenkijos kraštovaizdžio įvairovė nepalieka abejingo net išrankiausio keliautojo, „jau viską mačiusio" internete. Į dangų besistiebiančios Tatrų viršūnės, užburiantys Bieščadai ir paslaptingi Karkonošai siūlo tyro kalnų oro gurkšnį ir kvapą gniaužiančius vaizdus, kurie įamžinti nuotraukose be abejonės sukels patiktukų laviną socialiniuose tinkluose. Lenkija – tai šalis, į kurią verta atvykti, viską išvysti savo akimis ir, žinoma, dalyvauti konkurse.

Konkurso nuostatai skelbiami puslapyje www.lenkijosinstitutas.lt skyrelyje „Atsisiųsti" ir Lenkijos instituto Vilniuje Facebook paskyros albume „Wakacje w Polsce 2019" / „Atostogos Lenkijoje 2019".

Konkurso organizatorius – Lenkijos institutas Vilniuje. Projektas vykdomas bendradarbiaujant su Lenkijos turizmo organizacija. Konkurso žiniasklaidos partneriai: portalas „15min.lt", žurnalai „Keliauk" ir „Kelionės ir pramogos", radijo stotis „Znad Wilii" ir portalas „ZW.lt".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius