Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skrendu.lt atstovai: „Nesame niekaip susiję su Skrydžiai.lt“

Viešumoje pasirodžius informacijai apie pigiais lėktuvų bilietais prekiaujančias galimai nesąžiningai rinkoje konkuruojančias bendroves, skrydžių paieškos sistemos „Skrendu.lt“ atstovai atkreipia dėmesį į vartotoją klaidinantį pavadinimų panašumą su bendrove „Skrydžiai.lt“ ir akcentuoja, jog prekės ženklas „Skrendu.lt“ nėra susijęs su „Skrydžiai.lt“ ar šios įmonės kontekste minimais el. pašto adresais (wizzair-skrydis.lt, ryanair-skrydis.lt, airbaltic-skrydis.lt ir kt.).
Bilietai
Bilietai / 123rf.com nuotr.

„Nė su viena iš anksčiau minėtų kompanijų neturime nieko bendra. Vis dėlto dėl panašių pavadinimų ir veiklos pobūdžio – „Skrendu.lt“ yra skrydžių paieškos bei rezervavimo sistema – privalome papildomai informuoti mūsų vartotojus, kurie per klaidą tapatina mus su bendrove „Skrydžiai.lt“, – sakė „Skrendu.lt“ vadovas Sigitas Fabijonavičius.

Skrendu.lt archyvo nuotr./Sigitas Fabijonavičius
Skrendu.lt archyvo nuotr./Sigitas Fabijonavičius

Lėktuvų bilietais prekiaujanti bei viešbučių rezervacijas teikianti sistema „Skrendu.lt“ yra UAB „Baltic Tours Vilnius“ registruotas ir valdomas prekės ženklas. Kaip kelionių organizatorius ir agentūra veikianti UAB „Baltic Tours Vilnius“ yra Lietuvos turizmo asociacijos narė, priklauso Tarptautinei oro vežėjų asociacijai IATA, taip pat patenka į „Stipriausi Lietuvoje lyderiai 2016“ sąrašą, kas liudija pastaruosius 5 metus tinkamai vykdžius finansinius įsipareigojimus ir visą laikotarpį išlaikius aukštą kreditingumo reitingą.

„Tikimės, kad mūsų, „Baltic Tours“ ir „Skrendu.lt“ klientai bus atidūs ir nesileis suklaidinami panašiai besivadinančios el. svetainės ar svetainių, kurios galimai apgaudinėja klientus“, – sakė S.Fabijonavičius.

15min jau skelbė, kad Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba (VVTAT) buvo užversta skundais dėl UAB „Skrydžiai LT“ veiklos – įmonė esą niekada nenurodo galutinės skrydžio kainos, klaidina vartotojus, mėgdžiodama oficialius „Ryanair“, „Wizzair“, „airBaltic“ puslapius.

Dėl to tarnyba pradėjo tyrimą dėl nesąžiningos komercinės veiklos. Tačiau panašu, kad UAB „Skrydžiai LT“, kaip ir ja besiskundžiantys vartotojai, tėra tik auka. Iš žioplų vartotojų išlupti pinigai keliauja tiesiai į JAE, o už tai atsakingas lietuvis Pranas Slušnys pasakoja, kad nieko nelegalaus nedaro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius