Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tiketa Tour“ pradėjo skrydžius su nuosavu orlaiviu „Airbus A319”

Kelionių organizatorius „Tiketa Tour“ savaitgalį pradėjo skrydžius į užsienio kurortus specialiai jai skirtu naujesnės kartos orlaiviu „Airbus A319“. Nauju bendrovės orlaiviu, pirmą kartą pakilusiu iš Vilniaus oro uosto penktadienį ryte į Antalijos kurortą, bus vykdomi visi organizatoriaus skrydžiai, rašoma pranešime spaudai.
„Tiketa Tour“ lėktuvas „Airbus A319“
„Tiketa Tour“ lėktuvas „Airbus A319“ / Domanto Jakaičio nuotr.

Anot bendrovės vadovo Gvido Aukštuolio, „Airbus A319“ orlaivis leis bendrovei įveikti net iki 6,5 valandos trukmės skrydžius, yra greitesnis, patogesnis bei draugiškesnis aplinkai.

„Tai naujesnės kartos orlaivis, gerokai patogesnis tiek keliautojams, tiek pilotams“, – sako bendrovės vadovas.

Šių metų išvykstamųjų skrydžių programą bendrovė įgyvendins bendradarbiaudama su skrydžių bendrove „Avion Express“, priklausančia tai pačiai įmonių grupei – „Avia Solutions Group PLC“, su kuria keliautojus skraidins į Turkijos, Egipto ir Bulgarijos kurortus.

Įmonės vadovo teigimu, pakeitus skrydžių organizavimo partnerius, iš to jau laimėjo klientai. Bendrovės skrydžiai vykdomi nauju išvykstamojo turizmo rinkoje laiku – nuo 9 val. ryto. Visi skrydžiai organizuojami iš Vilniaus oro uosto, o į Turkijos kurortus kelionė truks 2 val. 50 min.

Bendrovė į Turkiją yra suplanavusi skraidinti kasdien, o kelionių sezoną pradėjo skrydžiais į Egiptą kovo gale, nuo birželio keliautojus skraidins ir į Bulgarijos kurortus.

G.Aukštuolio teigimu, šie metai yra ypatingi turizmui – užsienio valstybės, kurių ekonomika susijusi su turizmu, deda maksimalias pastangas turizmo rinkai atgaivinti, tad kurortų viešbučių grandinės siūlo ypatingas kainas. Savaitės poilsis Turkijos 5 žvaigždučių viešbutyje asmeniui, skrendant su „Tiketa Tour“ šiemet kainuoja nuo 309 Eur, analogiškuose Bulgarijos viešbučiuose– nuo 249 Eur.

Iki šiol „Tiketa Tour“ poilsinius skrydžius organizavo su Turkijos aviacijos bendrove „Corendon Airlines“, kuri keliautojus skraidindavo su „Boeing 737“ lėktuvais.

Kelionių organizatorius „Tiketa Tour“ priklauso aviacijos paslaugų verslo įmonių grupei „Avia Solutions Group PLC“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius