Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turizmo departamentas įspėja dėl UAB „Atostogos ir informacija“ vykdomos neteisėtos veiklos

Lietuvos valstybinis turizmo departamentas informuoja, kad UAB „Atostogos ir informacija” siūlo organizuotas turistines keliones socialiniame tinkle „Facebook“ ir interneto svetainėse www.atostogos.info, www.manoatostogos.com, www.yoursvacations.com, www.mivacaciones.com, nors to daryti negali. Bendrovei nėra išduotas kelionių organizatoriaus pažymėjimo.
Spaudos konferencijos akimirka
Valstybinis turizmo departamentas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Svetainių www.manoatostogos.com ir www.mivacaciones.com valdytojas yra Liutauras Jonaitis, anksčiau vadovavęs bankrutavusioms kelionių agentūroms UAB „Horizon Travel Worldwide“, UAB „Travel Team“ ir kelionių agentūrai UAB „HotelsNet“, dėl kurios veiklos sulaukus turistų skundų yra pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Atkreipiame vartotojų dėmesį, kad minėtų svetainių www.yoursvacations.com ir www.mivacaciones.com kontaktiniuose duomenyse yra nurodyti Ispanijos Karalystės adresai ir telefonai, tačiau nepateikiami duomenys apie pačią keliones siūlančią įmonę bei jos turimą pažymėjimą, suteikiantį teisę verstis kelionių organizavimu. Be to, šiuo metu Turizmo departamentas nėra gavęs Ispanijos Karalystėje įsteigtų kelionių organizatorių prašymų dėl laikino kelionių organizavimo paslaugų teikimo Lietuvoje“, – rašoma Valstybinio turizmo departamento išplatintame pranešime.

Taip pat primenama, kad Lietuvoje įsteigtų kelionių organizatorių, turinčių galiojantį nustatyta tvarka Turizmo departamento išduotą kelionių organizatoriaus pažymėjimą, sąrašą galite rasti čia.

Kilus klausimams ar abejonėms, rekomenduojame konsultuotis su Turizmo departamento specialistais. Informaciją, kurią reikia žinoti įsigyjant kelionę, galite gauti el. paštu: prieziura@tourism.lt, telefonu Vilniuje 8 706 64 848 arba Turizmo departamento svetainės rubrikoje TURISTUI.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius