-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turizmo parodoje Paryžiuje – Lietuvos turizmo atstovų Prancūzijoje debiutas

Kovo 16 d. Paryžiuje prasidedančioje turizmo parodoje „Salon Mondial du Tourisme“ metu bus ne tik pristatomos mūsų šalies turizmo galimybės, bet ir įvyks pirmasis profesinis Lietuvos turizmo atstovų Prancūzijoje susitikimas su Valstybinio turizmo departamento bei Lietuvos ambasados Prancūzijoje specialistais.
Turistai Vilniaus senamiestyje
Turistai Vilniaus senamiestyje / Šarūnės Janušonytės/15min nuotr.

Prioritetinėje Lietuvos atvykstamojo turizmo rinkoje Prancūzijoje kompanija „TQC Agency“ profesionalaus kompleksinių rinkodaros priemonių įgyvendinimo paslaugas VTD teiks iki 2019 m. Kompanija turi 20 metų patirtį viešųjų ryšių ir rinkodaros srityse.

Pagrindiniai jai keliami uždaviniai – didinti Lietuvos žinomumą Prancūzijos regionuose, taip pat skatinti vietos kelionių organizatorius vystyti atskirą – Lietuvos krypties, o ne bendro Baltijos šalių maršruto dalies, produktą, ilginant viešnagės mūsų šalyje trukmę ir siūlant turistams aplankyti ne tik sostinę Vilnių, bet ir nacionalinius šalies parkus, UNESCO objektus, susipažinti su kultūriniu, kulinariniu paveldu, poilsio gamtoje galimybėmis.

Šių tikslų bus siekiama ir Lietuvos stende turizmo parodoje Prancūzijos sostinėje. Kovo 16-19 d. vykstančiame renginyje lankytojų interesas apsilankyti Lietuvoje bus žadinamas naujais virtualios realybės filmais. Taip pat bus pristatomos prancūzų turistų pamėgto Vilniaus naujienos, perspektyvus maršrutas „Art deco architektūra Kaune“, patrauklios gastronominio turizmo galimybės Lietuvos regionuose, tarptautinio pripažinimo sulaukę geriausi šalies restoranai.

Aktyviam laisvalaikiui bei draugiškumui gamtai didelį dėmesį skiriantiems prancūzų keliautojams Lietuvos turizmo specialistai pristatys kelionių kempingais mūsų šalyje galimybes, platų pramogų gamtoje spektrą, taip pat unikalius pėsčiųjų žygius Kuršių nerijoje.

Pernai metais Lietuvoje apsilankė 36 tūkst. turistų iš Prancūzijos, t.y. 19,6 proc. daugiau nei 2015 m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius