Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Turkish Airlines“ tiesiogiai iš Vilniaus į Stambulą skraidins 7 kartus per savaitę

Aviakompanija „Turkish Airlines“ didina tiesioginių skrydžių skaičių iš Vilniaus į Stambulą. Sprendimas priimtas atsižvelgus į didelę maršruto paklausą.
Turkijos avialinijos
Turkijos avialinijos / AFP/Scanpix nuotr.

Nuo kovo 29 dienos pridedami du nauji skrydžiai ketvirtadieniais ir šeštadieniais, tad skrydžių tvarkaraštis pilnėja nuo 5 iki 7 skrydžių per savaitę. Skrydžiai bus vykdomi „Boeing 737-800“ modelio lėktuvais, kurie turi dvi klases: ekonominę ir verslo.

„Turkish Airlines“ atstovybės Lietuvoje generalinis direktorius H. Serkan Binyar, sakė, kad skrydžių iš Vilniaus skaičiaus augimas yra tiesioginis atsakas į stiprią paklausą.

„Ją pastebėjome nuo pat savo veiklos Lietuvoje pradžios – 2013 metų birželį. „Turkish Airlines“ 2013 ir 2014 metai Vilniuje buvo labai intensyvūs ir dabar bendrovė siūlo dar du papildomus skrydžius į Stambulą. Mes taip pat skraidome populiariomis kryptimis į Vidurio Rytus, Tolimuosius Rytus, Afriką ir Europą. Didesnis skrydžių dažnumas leis pasiūlyti mūsų keleiviams patogius išvykimo laikus ir geresnį susisiekimą iš Vilniaus per Stambulą“, – sakė „Turkish Airlines“ Lietuvos atstovybės vadovas.

Naujo tvarkaraščio pristatymo proga „Turkish Airlines“ paruošė ir specialias kainas skrydžiams iš Vilniaus. Pavyzdžiui, į Stambulą bilietus galima įsigyti nuo 169 eurų, Dubajų – 287 eurų, Maldyvus – 452 eurus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius